Cumhurbaşkanı Erdoğan hangi duayen gazeteciye jest yaptı? İşte o detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın medya iftarında, Doğan Hızlan'a yaptığı jesti Hadi Özışık yazdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cumartesi akşamı iftarda, aralarında Aydın Doğan, Ferit Şahenk, Turgay Ciner'in de bulunduğu medya temsilcileri ile çok sayıda gazeteciyi ağırladı.

İftara, Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak, Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak ile Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, İftara Karar Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Aydın ve Karar Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Kiras, Zekeriya Karaman da katıldı.

Erdoğan konuklarıyla tek tek ilgilendi ve sohbet etti.

İftara internet medyasını temsilen katılan isimlerden İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık o akşama ilişkin gözden kaçan bazı detayları paylaştı.

Özışık, medya dünyasının duayen isimlerinden Hürriyet yazarı Doğan Hızlan'a Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan jesti okurlarına aktardı.

İşte gazeteci Hadi Özışık'ın o yazısı;

TAYYİP ERDOĞAN'IN MEDYA İFTARI

Ankara-İstanbul karışımı gazetecilerin katılımı ile gerçekleşen iftar yemeği renkli geçti.

Serhat Albayrak, Aydın Doğan, Turgay Ciner, Ferit Şahenk... gibi tanınmış isimler, Erdoğan'ın oturduğu masada oturuyordu. Gazetelerin genel yayın yönetmenleri de vardı, yazarları da... Habertürk'ten 10'a yakın isim vardı mesela...

Fatih Altaylı bunlardan biriydi...Tayyip Erdoğan Hadi Özışık

İnternet Medyası'nı da biz temsil ettik, Serkan Kalemciler, İbrahim Erdoğan, Cengiz Er ve ben.. Temsil güzel ama hâlâ bir yasamız yok, onu da belirteyim:)

İftarda alışık olduğumuz o görüntüler yoktu; gazeteciler Erdoğan'a ulaşmak için birbiriyle yarışmadı. Mustafa Karaalioğlu'nu gördüm, Emine Hanım'a ve Tayyip Bey'e davetiye verirken. Mustafa kızı veriyor ama, daha şimdiden kuzusundan ayrılmanın ateşi düşmüş içine. Bir dede olarak kendisine moral verdim ama faydalı oldu mu bilmiyorum.

Tayyip Erdoğan, gecenin en şık hareketini Doğan Hızlan'ın yanına giderek yaptı bana göre.

Doğan Bey, 1 numaralı masada oturuyordu. Tayyip Bey, yerinden kalktı ve Hızlan'ın masasına kadar giderek, önce hâl hatır sordu, ardından, hepimize verilen bir kalem bir de kitap hediyesini bizzat teslim etti.

Sabah'ın tepe ismi Serhat Albayrak'ın sakallı hali, hayli yakışmış. Aydın Doğan'la yan yan yana oturan Serhat Bey, şıklıkta Ergün Diler'i çoktan geçmiş haberi olsun!

İftarın eksik ismi kimdi derseniz?

Ersoy Dede bana katılır mı bilmiyorum ama bence Ertuğrul Özkök.

Cumhurbaşkanı Erdoğan hangi duayen gazeteciye jest yaptı? İşte o detaylar... ile ilgili etiketler iftar Erdoğan doğan hızlan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.