Cumhurbaşkanı Erdoğan Galatasaray'ı kutladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig şampiyonluğunu 21. kez kazanan Galatasaray'ı sosyal medyadan yayınladığı mesajla kutladı. Erdoğan daha sonra telefonla aradığı Başkan Mustafa Cengiz ile Teknik Direktör Fatih Terim'i kutladı. Başbakan Yıldırım da Başkan Cengiz'i arayarak şampiyonluğu kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şampiyon Galatasaray'ı Twitter hesabından paylaştığı "Spor Toto Süper Lig 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu Şampiyonu Galatasaray'ı ve taraftarlarını kutluyorum." mesajı ile tebrik etti. 

Erdoğan bu mesajın ardından lig şampiyonu Galatasaray'ın Teknik Direktörü Fatih Terim ile Kulüp Başkanı Mustafa Cengiz'i telefonla da arayarak tebrik etti.

BAŞBAKAN YILDIRIM'DAN GALATASARAY'A TEBRİK TELEFONU

Başbakan Binali Yıldırım, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'i arayarak sarı-kırmızılı takımın şampiyonluğunu kutladı.

Galatasaray Kulübünden edinilen bilgiye göre, Mustafa Cengiz ile telefonda görüşen Yıldırım, sarı-kırmızılı futbol takımının Spor Toto Süper Lig'de elde ettiği şampiyonluktan dolayı tebrik etti.

Yıldırım'ın, "Gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Galatasaray'a candan başarılar diliyoruz." dediği aktarıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Galatasaray'ı kutladı ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Galatasaray kutlama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.