Cumhurbaşkanı Erdoğan FIFA 21 turnuvasına mı katılıyor?


AK Gençlik Espor Turnuvası'nda final günü geldi çattı!.. ZULA, PUBG, PUBG Mobile ve FIFA 21 oyuncularına ev sahipliği yapan ve büyük heyecana sahne olan turnuvanın ödül töreninde büyük bir sürpriz de bizleri bekliyor...

AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen AK Gençlik Espor Turnuvası bugün gerçekleşecek final organizasyonu ile sona eriyor.

PUBG, PUBG Mobile, FIFA 21 ve ZULA oyunlarında ter döken oyuncular çevrimiçi olarak gerçekleşen turnuvada final mücadelesine çıkıyor.

Esporseverler de bu büyük mücadeleyi sosyal medya platformları üzerinden canlı takip edebiliyor.

Final günü için oyuncuları büyük bir sürpriz de bekliyor... AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan Twitter hesabından heyecanı daha da yükselten bir paylaşım yaptı.

"Takipte kalın :)" mesajını paylaşan Eyyüp Kadir İnan'ın sürprizinin ne olduğuna dair ipucunu ise gazeteci Esra Elönü verdi.

Twitter'da "AK Parti Gençlik Kolları'nın bu akşam düzenlenecek olan FİFA 21 finalinde sürpriz konuğu kim acaba?" şeklinde bir mesaj paylaşan Elönü'nün bu twitine iliştirdiği görsel dikkat çekiciydi...

İşte o paylaşım;

Cumhurbaşkanı Erdoğan FIFA 21 turnuvasına mı katılıyor?
 ile ilgili etiketler AK Parti Espor turnuva Recep Tayyip Erdoğan pub g FIFA 21 final
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.