Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski BM Genel Kurul Başkanı Bozkır'ı kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ile bir araya geldikten sonra MHP Genel Başkan Yardımcılarını ve Birleşmiş Milletler 75. Genel Kurul Başkanlığı görev süresini tamamlayan Volkan Bozkır’ı kabul etti.

New York'ta Türk rüzgarı esmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Guterres ile bir araya geldi. 

GUTERRES GÖRÜŞMESİ

BM 76. Genel Kurulu için ABD’nin New York kentine gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkevi’nin açılışının ardından Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ile bir araya geldi.

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIYLA GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’nin New York kentinde Türkevi’nin açılışına katılan MHP Genel Başkan Yardımcıları Faruk Aksu ile Mustafa Kalaycı ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski BM Genel Kurul Başkanı Bozkır'ı kabul etti

BM GENEL KURUL BAŞKANI VOLKAN BOZKIR'I KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, görevi sona eren Birleşmiş Milletler (BM) 75’inci Genel Kurulu Başkanı Volkan Bozkır’ı kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski BM Genel Kurul Başkanı Bozkır'ı kabul etti - Resim : 2

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski BM Genel Kurul Başkanı Bozkır'ı kabul etti ile ilgili etiketler Erdoğan New York Birleşmiş Milletler guterres temas
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.