"Cumhurbaşkanı Erdoğan enerji ve diplomasideki atılımlarıyla iktidarını bir dönem daha garantiledi"

Rusya ve Ukrayna'nın ateşkes müzakerelerinin son ayağını İstanbul'da gerçekleştirmesi, Türkiye'nin diplomasideki etkinliğinin önemli bir örneği oldu. Gazeteci Hulki Cevizoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın enerji ve diplomasi alanındaki atılımlarına dikkat çekerek, iktidarını bir dönem daha garantilediğini söyledi.

Gazeteci Hulki Cevizoğlu, CNN Türk'te katıldığı programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son dönemlerindeki hamlelerine dikkat çekerek Erdoğan'ın enerji ve diplomasi atılımlarıyla iktidarını bir dönem daha garantilemiş olduğunu belirtti.

Cevizoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Türkiye'de efendim 6'lı partiler bir araya geldi, yok filancı sanatçı "bu geççek" dedi, öteki şunu söyledi... Bakın dünya şartları o kadar hızlı değişiyor ki.

İşte bu hükümet gidiyor ama ne yapacağı belli olmayan şu şu şu partiler iktidara geliyor. Yok günlendirilmiş parlamenter sistem falan denilirken Erdoğan dış politikadan kaynaklı hem diplomasi hem enerji bazında çok büyük atılımlar yaparak onların ellerindeki bütün kozları yok etmiş oldu.

Yani Erdoğan özetle bütün bu yaptıkları ve yapacağını söylediği etkinliklerle iktidarını bir dönem daha garantilemiş oldu."

"Cumhurbaşkanı Erdoğan enerji ve diplomasideki atılımlarıyla iktidarını bir dönem daha garantiledi" ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan hulki cevizoğlu enerji diplomasi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.