Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! TOKİ Sosyal Konut Projesine 7.2 milyon başvuru yapıldı

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak nitelendiren TOKİ “İlk Evim, İlk İşlerim” projesine 7.2 milyon başvuru yapıldığını Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu.

14 Eylül çarşamba günü başlayan TOKİ Sosyal Konutları başvuruları rekor sayıya ulaştı. Dar ve orta gelirli binlerce vatandaş 3+1 ve 2+1 daire başvuru işlemlerini HalkBank, Ziraat Bankası şubelerinden ve e-Devlet üzerinden 31 Ekim gününe kadar gerçekleştirebilecek. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! TOKİ Sosyal Konut Projesine 7.2 milyon başvuru yapıldı

Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören TOKİ Sosyal Konut Projesi’ne bugün itibariyle (11 Ekim) 7.2 milyon başvuru yapıldığını Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! TOKİ Sosyal Konut Projesine 7.2 milyon başvuru yapıldı ile ilgili etiketler TOKİ sosyal konut projesi İlk Evim İlk İş Yerim toki sosyal konutları başvuru sayısı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.