Cumhurbaşkanı Erdoğan dünya şampiyonu Vakıfbank'ı tebrik etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda şampiyon olan VakıvfBank'ı tebrik etti. Erdoğan, VakıfBank Genel Müdürü ve Spor Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih ile telefonda görüşerek oyuncuları tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda Dünya Şampiyonluğunu elde eden VakıfBank Spor Kulübü’nü ve oyuncuları tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, VakıfBank Genel Müdürü ve Spor Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih ile telefonda görüşerek, FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda Dünya Şampiyonluğunu elde eden VakıfBank Spor Kulübü’nü ve oyuncuları tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dünya şampiyonu Vakıfbank'ı tebrik etti ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan VakıfBank tebrik dünya şampiyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.