Cumhurbaşkanı Erdoğan direksiyona geçti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gebze'de TÜBİTAK Mükemmeliyet Merkezleri’nde incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı incelemeler sırasında elektrikle çalışan yerli ve milli yapım iş makinesinin direksiyonuna geçti. Erdoğan'ın kullandığı iş makinesi, aynı zamanda dünyadaki ilk lastik tekerlekli elektrikli iş makinesi olma özelliği taşıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜBİTAK MAM Gebze yerleşkesinde ilk olarak yetkililerden bilgi aldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bilgilendirmenin ardından yüzde yüz yerli iş makinesini test etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan direksiyona geçti

HEM TAMAMEN YERLİ HEM DE ELEKTRİKLİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın test ettiği ekskavatör hem tamamen yerli hem de elektrikli. Hicon7W ekskavatör de kullanılan 'Güvenli Çevre Sistemi' ise alanında bir ilk.

Cumhurbaşkanı Erdoğan direksiyona geçti - Resim : 2

 

İŞTE YERLİ İŞ MAKİNESİNİN ÖZELLİKLERİ

 Yüzde 100 elektrikli HİCON 7W, sahip olduğu elektrik motoru sayesinde, daha sessiz, daha verimli ve çevre dostu olmasıyla öne çıkıyor. Sıfır emisyonlu olması ve kompakt boyutları ile çevresel etkiyi azaltan HİCON 7W, şehrin birçok noktasında kolaylıkla kullanılabiliyor. HİCON 7 W kullanıcılarına binaların içinde, bahçelerde ve parklarda, şehir içi şantiyelerde, tünellerde ve yer altında çalışma imkânı sunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan direksiyona geçti - Resim : 3

Yakıt tüketiminin olmaması, verimli güç tüketimi sağlayan motoru ve bakım maliyetlerinin düşük olması HİCON 7 W’yu ekonomik kılıyor. Tek şarjla 8 saat kullanım sağlayan HİCON 7W’da bulunan standart soket makinenin kendi kendini şarj etmesini sağlıyor.Araç şarj istasyonlarında kolaylıkla 3 saatte tam şarj olan HİCON 7 W, hızlı şarj ile 30 dakika içinde de şarj olabiliyor. Ayrıca, uygun prizlere evde veya garajda da şarj edilebiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan direksiyona geçti - Resim : 4

Cumhurbaşkanı Erdoğan direksiyona geçti ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Gebze iş makinesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.