Cumhurbaşkanı Erdoğan: Davanın bizzat takipçisi olacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'da katledilen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin ile ilgili Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Bu canilerin yaşantımızda tek bir kum tanesi kadar yeri olmayacağına vurgu yapan Erdoğan, davanın bizzat takipçisi olacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Muğla'da eski sevgilisi Cemal Metin Avcı tarafından katledilen Pınar Gültekin'in ölümüne ilişkin resmi sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Dün bir cani tarafından hunharca katledildiğini öğrendiğimiz Pınar Gültekin’in acısı bizleri kedere boğdu. Kadına karşı işlenen tüm suçları lanetliyorum.

Bu canilerin ve işledikleri bu rezil cinayetlerin bizim medeniyetimizde de anlayışımızda da yaşantımızda da tek bir kum tanesi kadar yeri ve bahanesi yoktur, olamaz. Hep birlikte bu şiddete karşı duracak, bunları millet olarak yeneceğiz.

Pınar Gültekin’i katleden caninin hak ettiği en ağır cezayı alacağından şüphem yoktur. Davanın bizzat takipçisi olacak, bir daha asla yaşamak istemediğimiz kadına şiddetin son bulması için Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak ne gerekiyorsa yapacağız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Davanın bizzat takipçisi olacağız! ile ilgili etiketler Muğla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Twitter pınar gültekin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.