Cumhurbaşkanı Erdoğan: Darlandığımda torunları arıyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütüphane Sohbetleri etkinliğinde gençlerin yönelttiği kişisel bir soruya da yanıt verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "darlandığında" torunlarını aradığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütüphane Sohbetleri etkinliğinde gençlerden gelen kişisel bir soruya da yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Darlandığımda torunları arıyorum

Kütüphane Sohbetleri'ne katılan bir kişi, "Çok daha kişisel bir şey sormak istiyorum. Bunca yıldır devlet yönetiyorsunuz, bir sürü ilişki yönetiyorsunuz, insan yönetiyorsunuz, kolay iş değil. Bütün bu yönetim işinde darlandığınızda ne yapıyorsunuz?" sorusunu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yöneltti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu soruya şu yanıtı verdi: "Sen Karadenizli misin? Belli oluyor. Kelimeleri anlıyorum görüyorsunuz. Darlandığımda torunları arıyorum. Darlandığımda tabii zaman zaman torunları aramak, zaman zaman kendi meşgale alanımızı bulunduğumuz yerde genişletmek. Bizde tabii iş çok ve bu konularla ilgili olarak öyle boş kalmak benim hayatımda olmuyor. Yani full" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Darlandığımda torunları arıyorum ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan torunlar Kütüphane sohbeti
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.