Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazı sonrası vatandaşlarla sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Eyüp Sultan Camii'nde kıldı. Vatandaşlar, namazın ardından camiden çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yoğun ilgi gösterdi. Burada vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan, daha sonra Eyüpsultan'da kabir ziyaretlerinde bulundu.

12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası'nın kapanışına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ardından cuma namazı için Eyüp Sultan Camii'ne geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cami girişinde vatandaşlarla selamlaştı. Cuma namazını kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından camiden ayrıldı. Vatandaşlar cami çıkışında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yoğun ilgi gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazı sonrası vatandaşlarla sohbet etti

ERDOĞAN, EYÜP SULTAN'DA KABİR ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eyüp Sultan Camisi'nde kıldığı cuma namazının ardından yazar Şule Yüksel Şenler, gazeteci yazar Ahmet Kekeç ile İstanbul İlim ve Kültür Vakfı Başkanı Mehmet Fırıncı'nın kabirlerine ziyarette bulundu. Kabirlerde dua eden Erdoğan daha sonra Eyüpsultan'dan ayrılarak Vahdettin Köşkü'ne geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazı sonrası vatandaşlarla sohbet etti ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazı vatandaş Eyüp Sultan Camii
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.