Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP tıpkı 27 Mayıs Darbesi öncesi gibi Türk siyasetini zehirliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Sakarya Genişletilmiş İl toplantısında açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Sakarya Genişletilmiş İl toplantısında açıklamalar yaptı.

 İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öne çıkan sözleri şunlar:

Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Biz siyasette, başkaları gibi makam ve mevki elde etmek için değil, millete ve memlekete hizmet etmek için bulunuyoruz. Bir yandan maruz kaldığımız onca saldırıda ekonomideki istikrarı korurken, diğer taraftan da ihracatta, üretimde, sanayide rekorlar kırıyoruz.

Bugün açıklanan haziran ayı ihracat rakamları, Türkiye'nin üretim kapasitesini ve özel sektörün dinamizmini bir kez daha ortaya koydu. Aylık, çeyreklik ve 6 aylık bazda Cumhuriyet tarihinin en yüksek ihracat rakamlarına ulaştık. Allah'ın izniyle bu gidişle yıl sonuna biz rekoru kıracağız.

Her bir vilayetimizde hizmetlerimiz kat kat artarken küresel ölçekte de güçlü, itibarlı, sözünün ağırlığı olan ülke konumumuzu perçinliyoruz.

Son 1,5 yıldır koronavirüs sürecinde yaşananlar dahi ülkemizin 2002'den beri kat ettiği mesafeyi göstermesi açısından yeterlidir.

Türkiye, son 1 asrın en büyük sağlık krizi diye nitelenen bu salgını, hamdolsun dünyada en başarılı şekilde yöneten ülkelerden biri olmuştur.

Bugün İngiltere 100-150 Sterlin ile aşı yapıyor, biz ise ücretsiz aşı yapıyoruz. Dünya genelinde 100'e yakın ülke daha tek doz aşıya ulaşamamışken biz 52 milyon doz aşıyı vatandaşlarımıza uyguladık.

Kılıçdaroğlu başta olmak üzere CHP'lilerin 'İsraf' diyerek 'Ne gerek var' diyerek sürekli eleştirdiği şehir hastaneleri salgınla mücadelenin adeta lokomotifliğini yaptı. Sadece salgın döneminde 11 ek binayla birlikte 36 sağlık kuruluşunu hizmete soktuk.

Biz ülkemizi salgın musibetinden en az zararla çıkartmanın mücadelesini verirken onlar kısır siyasi hesaplarının peşinden gittiler.

Biz plan, proje üretirken, onlar sadece iftira ve yalan üretmenin derdindeydiler. Son bir buşuk yılda CHP Genel Başkanı ve ortaklarının tek adımları oldu mu? Atmadıkları gibi bizim projelerimizi de sabote etmeye kalktılar.

2023'e giden süreçte CHP, tıpkı 27 Mayıs Darbesi öncesi gibi Türk siyasetini zehirlemekte, kirletmektedir. Biz kuklayı da kuklayıcı da görüyoruz. CHP'nin bizi çekmeye çalıştığı tezgaha asla gelmeyecek, birlik ve beraberliğimizden de asla taviz vermeyeceğiz. Biz millete efendi olmak için değil, hizmetkar olmak için geldik.

 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP tıpkı 27 Mayıs Darbesi öncesi gibi Türk siyasetini zehirliyor ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.