Cumhurbaşkanı Erdoğan o iki isimle görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifa ettiğini duyurmasının ardından Kısıklı'da önceki dönemin Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ve Merkez Bankası Başkanlığına atanan Naci Ağbal ile bir araya geldiği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Kısıklı’daki konutunda kritik bir toplantı gerçekleşti.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Naci Ağbal ve eski Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ile bir araya geldi.

AĞBAL KAPSAMLI BİR BRİFİNG VERDİ

Ağbal hafta sonu İstanbul’da kamu ve özel bankaların genel müdürleri, sivil toplum kuruluşları, iş çevreleri ve düzenleyici kurumlarla yaptığı görüşmelere dair Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a brifing verdi.

İSTİFA PAYLAŞIMININ ARDINDAN

Toplantı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifa kararını sosyal medya platformu Instagram üzerinden duyurmasının ardından gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan o iki isimle görüştü

Canikli ve Ağbal

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan o iki isimle görüştü ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Naci Ağbal Nurettin Canikli kısıklı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.