Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çağ dışı olan senin bu faşist zihniyetin!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Burada CHP'li Özgür Özel'in açıklamalarını eleştiren Erdoğan "Geçenlerde Bay Kemal'in yardımcısı çıkmış Diyanet'in okul öncesi eğitim vermesini eleştiriyor. Hakaretlerini doğrudan milletin inancına kadar vardırıyor. Bre gafil asıl çağdışı olan sensin, senin bu faşist zihniyetin. Asıl gerici olan sen ve senin gibiler marjinal ideolojilerin at gözlüğünden bakanlardır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, döviz kurundaki köpüğün bir günde ortadan kaldırıldığını hatırlattı, "Enflasyon üzerindeki köpüğü de süratle alacağız. Ülkemizi bu görüntüden kurtaracağız." dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Biz siyaseti Milletimiz için yapıyoruz. Derdi olan vatandaşımızın ilk çalacağı kapı AK Parti olmalıdır.

Muhalefet icraatta tembel, vatandaşlarımız ile ilişkisinde riyakardır. Meydanlarda verdikleri sözleri göreve gelince hatırlamazlar.

İşimiz çok vaktimiz sınırlı olabilir. Her ne olursa olsun önceliğimizi vatandaişlarımızın gönlünü kazanmaya vereceğiz.

Hep birlikte çok çalışmamız gereken bir döneme giriyoruz. 2022 senesi iktidara gelişimizin üzerinden 20 yılı geride bırakacağımız bir dönüm noktasıdır.

"KİMSENİN BUNA ZARAR VERMEYE HAKKI YOK"

Teşkilatlara kibri, hizipçiliği, nobranlığı sokmamış olmakla övünen partiyiz. Buna kimsenin zarar vermeye hakkı yok.

Muhalefet icraatta tembel, vatandaşlarımız ile ilişkisinde riyakardır. Meydanlarda verdikleri sözleri göreve gelince hatırlamazlar.

İşimiz çok vaktimiz sınırlı olabilir. Her ne olursa olsun önceliğimizi vatandaişlarımızın gönlünü kazanmaya vereceğiz.

Hep birlikte çok çalışmamız gereken bir döneme giriyoruz. 2022 senesi iktidara gelişimizin üzerinden 20 yılı geride bırakacağımız bir dönüm noktasıdır.

"ENFLASYONUN ÜZERİNDEKİ KÖPÜĞÜ DE HIZLA ORTADAN KALDIRACAĞIZ"

Artık Türkiye'yi dünyanın 10 büyük ekonomisinden biri haline getirecek adımları atıyoruz.

Dünya sağlık ve ekonomşk krizle sarsılırken Türkiye hedeflerine doğru yürüyüşünü hızlandırmıştır.

İhracatta 2021'i 225 milyar doların üzerinde bir rakamla tamamlamamız doğru yolda ilerlememizin ta kendisidir.

Döviz kurundaki aşırı dalgalanmayı bu yolda önümüze çıkan dikenler, çakıllar olarak görüyoruz. Canımızı acıtsa da bunları geride bırakacağız. Ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına mutlaka dahil edeceğiz. Enflasyon üzerindeki köpüğü de süratle alacağız. Ülkemizi bu görüntüden kurtaracağız. İstihdamı önceliklerimizin en başına koymamızın temel nedeni insanlarımızın kazançlarına halel getirmemektir.

"YARIN MUHTARLARIMLA BULUŞACAĞIM! BAY KEMAL MUHTARLARLA NASIL BİR ARAYA GELİNİRMİŞ SANA BUNU GÖSTERECEĞİM"

En zoru geride bıraktık. Artık hedeflerimize adım adım yaklaştığımızı gösterme vaktidir.

Türkiye, 2023 hedeflerine ulaştığında milletimizin elde edeceği kazanımları sıkça anlatın.

Bay Kemal yarın 2 bin civarında muhtarımla yarın burada olacağım. Muhtarlarla nasıl bir araya gelinirmiş sana bunu da göstereceğim.

"EŞKIYALIĞI TERCİH EDİYORLAR"

Devletin kurumlarını basmaya kadar işi götürdüler. Sorumlu siyaset yapmak varken bunlar siyuasi eşkıyalık yapmayı tercih ettiler. Baktılar kimse bundan korkmuyor, çekinmiyor, şimdi de milletin medeniyet değerlerine hakaret etmeye başladılar. Helalleşme diye çıktıkları yolda az gittiler, uz gittiler, dere tepe düz gittiler vara vara tek parti faşizmine geri döndüler. 2020 CHP'si ile tek parti CHP'sinin arasında bir fark olmadığını son yaptıkları ile göstermişlerdir.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'si 1940'ların millete üşman CHP'sinin güncel sürümünden ibarettir.

"BUNUN BEDELİNİ ÖDEYECEKLER"

Milletimize kimliğini ve karakterini veren mukaddes değerlerini aşağılamaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? Artık cambazlığı, sahtekarlığı bırakın. Yeri gelince Kuranımıza, peygamberimize sahip çıkacaksınız, yeri geldiğinde de ağzınızda hangi kusmuk var ise onu kusacaksınız. Çok açık söylüyorum CHP Genel Başkanı bu edepsizliği karanlıkta ıslık çalarak gizleyemez. Bunun bedelini ödeyecekler. İzah edemiyorsa Diyanet camiamızdan ve milletimizden özür dilemelidir. Milletimiz aksi taktirde CHP'ye de sandıkta hakettiği dersi verecektir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çağ dışı olan senin bu faşist zihniyetin! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP AK Parti Özgür Özel İBB il başkanları toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.