Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz'u anlamayanlara nihai mesajı 2023'te vereceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz ve Hava Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Ülkemizin huzuruna, milletimizin birliğine, devletimizin gücüne ve itibarına saldırılmasının sebebi Türkiye'yi tekrar oyun dışına itme hesabıdır. 15 Temmuz'u anlamayanlara nihai mesajı 2023'te vereceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Orduyu tarihi misyonundan uzaklaştırmak için çok oyunlar sergilendi. Bu milletin istiklaline ve istikbaline el uzatmak kimsenin haddi değil.

Sınırlarımızda, denizlerimizde ve semalarımızda sizlerin sesi hakim oldukça bu millete yan gözle bakamazlar. Türk Silahlı Kuvvetleri artık daha güçlü ve daha özgüvenli.

TSK, eğitim modelindeki yeni vizyonuyla artık başarılarıyla küresel düzeyde takdirle takip ediliyor.

Her milletin tarih sahnesinde öne çıkaran bir özelliği vardır. Bizim milletimiz de teşkilatçılığı ve ordusu ile öne çıktı.

PKK'dan FETÖ'ye kadar Türkiye'nin önüne dizilen tuzakları birer birer aşarak gündemimize odaklandık.

Artık İHA'larımız, SİHA'larımız, AKINCI'larımız var. Kapılarda dilenci değiliz. Artık herkes bizden talep ediyor. Ama yetmez şimdi de Hürkuş'umuzu yapacağız.

Ürettiğimiz SİHA'ların terörle mücadelemiz yanında Suriye'den Karabağ'a kadar nice çatışma alanında gösterdiği başarılar dünyanın tamamının dilindedir.

Ülkemizin huzuruna, milletimizin birliğine, devletimizin gücüne ve itibarına saldırılmasının sebebi Türkiye'yi tekrar oyun dışına itme hesabıdır.

15 Temmuz'u anlamayanlara nihai mesajı 2023'te vereceğiz.

Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023'ün sembolü haline geldiği büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasını Allah'ın izniyle kimse engelleyemeyecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz'u anlamayanlara nihai mesajı 2023'te vereceğiz! ile ilgili etiketler Erdoğan Cumhurbaşkanı Milli Savunma Üniversitesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.