Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu devlet hiçbir zaman yıkılmadı, yine yıkılmayacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesine gitti. Burada vatandaşlara seslenen Erdoğan, "Bu devlet hiçbir zaman çökmedi, yıkılmadı yine yıkılmayacağız ve süratle, en kısa zamanda bütün mağduriyetleri gidermenin gayreti içerisinde olacağız. Ne gerekiyorsa devlet olarak elimizden geleni süratle yapacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesine gitti.

"KÜLLERİMİZDEN YENİDEN AYAĞA KALKACAĞIZ"

 Burada Cumhurbaşkanlığı Otobüsü'nden vatandaşlara hitap eden Erdoğan, şunları söyledi:

"Bu felakette birçok vatandaşımız mağdur oldu. Sizi selamlamadan geçmeyeyim dedim. Bizler Allah'ın izniyle bu afetleri aşacağız. Ne gerekiyorsa devlet olarak elimizden geleni süratle yapacağız.

Hep söyleriz ya küllerimizden yeniden ayağa kalkacağız. Bu millet hiçbir zaman çömelmedi, bu devlet hiçbir zaman yıkılmadı. En kısa zamanda bütün mağduriyetleri gidereceğiz."

Cuma namazını ilçede kılacak olan Erdoğan'ın bir açıklama daha yapması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu devlet hiçbir zaman yıkılmadı, yine yıkılmayacağız! ile ilgili etiketler Kastamonu Cumhurbaşkanı Erdoğan Bozkurt sel felaketi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.