Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boris Johnson ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson ile bir görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca Katar Dışişleri Bakanı Muhammed Bin Abdurrahman Al Sani'yi kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson ile telefonda görüştü.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı görüşmede, Türkiye-Birleşik Krallık arasında savunma sanayii ve ticaret başta olmak üzere iş birliğini güçlendirecek adımların ele alındığını bildirdi.

Görüşmede ayrıca Suriye ve Ukrayna'daki gelişmeler ile iklim ve mülteci başlıklarında bölgesel ve küresel meseleler değerlendirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boris Johnson ile telefonda görüştü

KATAR DIŞİŞLERİ BAKANINI KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Dışişleri Bakanı Muhammed Bin Abdurrahman Al Sani'yi Çengelköy'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Vahdettin Köşkü'nde kabul etti. Basına kapalı olarak gerçekleşen kabulde ikili ilişkiler ve bölgesel konular ele alındı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boris Johnson ile telefonda görüştü ile ilgili etiketler Boris Johnson Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Katar Dışişleri Bakanı Muhammed Bin Abdurrahman Al Sani'
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.