Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres'i kabul edecek. Yarın gerçekleşecek görüşme sonrası Guterres salı günü Moskova'ya giderek Rusya Devlet Başkanı Putin ile Ukrayna'daki savaşı konuşacak.

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, Rusya ve Ukrayna'ya düzenleyeceği ziyaretler öncesi Pazartesi günü Türkiye'ye gelecek.

BM'den yapılan açıklamada, Guterres'in Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edileceği belirtildi.

Guterres'in Salı günü Moskova'ya gideceği ve Rus Lider Vladimir Putin ile Ukrayna'da barış konusunu ele alacakları açıklanmıştı.

Guterres Perşembe günü de Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile insani yardım çabalarının artırılmasını görüşmek üzere bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüşecek ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Antonio Guterres görüşme
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.