Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizde de yapıyorlardı ama fırsat vermeyeceğiz

Tuzla'daki bir fabrikada işçilerle iftar açan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yemeğini karavanadan aldı, işçilerle sohbet etti. Yemek sonrası kameraların karşısına geçen Erdoğan, Fransa'daki 1 Mayıs olaylarını örnek göstererek, "Cam çerçeve yakıp yıktılar. Burada da yapıyorlardı ama artık fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü iftarını tersane işçileri ile yaptı. İstanbul Tuzla'da bir fabrikada işçilerle katıldığı iftar programı sonrası açıklamalarda bulunan Erdoğan, emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı. Fransa'daki 1 Mayıs olaylarını örnek gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de artık bu tarz olaylara fırsat vermeyeceklerini vurguladı.

 

Erdoğan şunları söyledi: "Başbakanlığım döneminde Emek ve Dayanışma Günü olarak 1 Mayıs'ı biz ilan ettik. Bu bizim işçi kardeşlerimizle olan dayanışmamızın en büyük ispatıdır ama bunun lafını yapıp maalesef farklı eylemlere dönüştüren yine bugün de olduğu gibi aşırı terörist gruplar bu güzel günü anlamsız hale getirmenin gayreti içerisine giriyorlar. Ne yazık ki bu sadece Türkiye'de değil. İşte bugün Paris'in sokakları ne hale geldi görüyorsunuz. Lafa geldiğinde Paris'i yönetenler de orada yaşayanlar da bu olayları çok çok farklı anlatırken işte bugün Paris'te bütün mağazaların cam çerçeve, her taraf yakıldı yıkıldı. Bunu aynı şekilde bizde de yapıyorlardı ama artık fırsat yok. Ve fırsat da zaten vermeyeceğiz. İşçinin o kutsal alın terini sömürmek isteyenlere ülkemizde fırsat vermeyeceğiz. Biz barışın egemen olduğu bir günü kalkıp da bu hale dönüştürmeye tevessül edenlere fırsat vermeyeceğiz. Çünkü bugünü işçinin adeta bayramı olarak kutlamak istiyoruz. Hamdolsun son aldığım bilgilere göre herhangi bir ağır sayılabilecek yani yaralama vs. gibi bir olay bugün cereyan etmedi. Temennimiz odur ki bugünümüzü aynı şekilde devam ettirelim ve bayramı da bu şekilde karşılayalım. Tüm işçi kardeşlerimin emek bayramı diyeceğim kutlu olsun, nice bugünleri Allah bize kavuştursun." dedi.

 

 

YEMEĞİNİ KARAVANADAN ALDI, İŞÇİLERLE SOHBET ETTİ

Fabrikadaki işçilerle iftarda bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yemeğini karavanadan aldı. İşçilerle sohbet eden Erdoğan, sorunlarını dikkatle dinledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizde de yapıyorlardı ama fırsat vermeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizde de yapıyorlardı ama fırsat vermeyeceğiz - Resim : 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizde de yapıyorlardı ama fırsat vermeyeceğiz - Resim : 3

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizde de yapıyorlardı ama fırsat vermeyeceğiz - Resim : 4

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizde de yapıyorlardı ama fırsat vermeyeceğiz ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Fransa 1 Mayıs Paris
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.