Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birileri ülke yönetmeyi partisindeki hizipleri yönetmekle karıştırıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Acil Durum Hastanesi, Büyükşehir Yatırımları ve Eğitim Yatırımları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefeti eleştirerek, "Bu 6'lı masadan bir şey çıkar mı? Her toplantıda bir sonraki toplantıyı kimin evinde yapacaklarını konuşuyorlar. Birileri ülkeyi yönetmeyi partisindeki hizipleri yönetmekle karıştırıyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Uzun yolculuklardan geldim, Özbekistan'dan New York'a geçtik. New York'ta BM'de hitabımızı dünyaya yaptık.

Türkevi'nde 3 gün arka arkaya görüşmeler yaptık. Kim adına yaptık, milletimiz adına yaptık. Hepsinden de yaptığımız konuşma ve milletimizle ilgili teşekkürler aldık. Alırken yanımda da arkamda da siz vardınız.

Bu milletin evladı olmaktan daha büyük bahtiyarlık olabilir mi? Bu coşkuyla yürüdük. Ülkeme sevgiler var. Afrika'da Türkiye var. Asya'da, Myammar'da, Arakan'da Türkiye var. Nereye gidersen git, Türkiye var.

"BAY KEMAL SAKARYA'NIN NEREDE OLDUĞUNU BİLMİYOR"

Ezelden beri Sakarya bizi bilir. Sakarya'yı bilmeyenler Sakarya Meydan Savaşı'nın burada yapıldığını sanır. Bay Kemal Sakarya'nın nerede olduğunu bilmiyor. Belediye başkanı olmuştu, Kağıthane'ye Kağıttepe diyordu.

Ülkemiz bunların eline kalırsa halimiz nice olur. Sakarya'yı bilmeyenler meydanın altındaki otoparkı seçim vaadi olarak söyler. 40 yıldır Sakarya'nın her karışında izimiz var.

Geçtiğimiz yıl Sakarya Meydan Muharebesi'nin 100.yılını geride bıraktık. Tüm şehit gazilerimizi rahmetle yad ediyorum. Bunlar şehit nedir bilmez. Şüheda nedir bilmez. Bay Kemal bunları bilmez. Ama alışacak.

Adapazarı bölgesi, Milli Mücadele'de Ermeni ve Rum çetelerine karşı destansı mücadele vermiştir. Düşmanı topraklardan söküp atmıştır. Tüm kahramanlarımıza rahmet diliyorum.

"MUSLUK AÇIP KAPATMAKTAN ANLAR"

Bugün de hasret gidermek için ziyaret ederken elimiz boş gelmedik. Toplam yatırım bedeli 4 milyar lirayı bulan 203 toplu projenin açılışını gerçekleştireceğiz. Bay Kemal sen açılışlardan anlar mısın? İBB Başkanıyla musluk açıp kapatmaktan anlar.

ALTILI MASA ELEŞTİRİSİ

İnşallah 2023'te kimin yerinde yeller estiğini görüreceğiz. Malum bir 6'lı masaları var. Bu 6'lı masadan bir şey çıkar mı? Her toplantıda bir sonraki toplantıyı kimin evinde yapacaklarını konuşuyorlar. 

Yahu bu Bay Kemal Sosyal Sigortalar Kurumu'nu batıran adam değil mi? Birçok insan bu dönemde hastanede ölüm döşeğinde kaldı. Birileri ülkeyi yönetmeyi partisindeki hizipleri yönetmekle karıştırıyor.

Buraya gelene kadar yollar tıklım tıklım doluydu. Bu güzergahta yolculuk 40 dakikaya inecek. Tüm bu kamu yatırımlarının şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Genel toplamı 1 milyar 100 milyonu bulan belediye yatırımlarının da hayırlı olmasını diliyorum.

Sakarya'ya son 20 yılda toplam 42 milyar lira tutarında yatırım yaptık. Sakarya'da 7 farklı alanda kentsel dönüşüm çalışması yürütüyoruz.

Çiftçilerimize 2 milyar tutarında tarımsal destek sağladık. Aktif sigortalı sayısı 167 binden, 326 binin üzerine çıktı. Birileri gibi yarısı yalan yanlış bir kısmı iftiradan ibaret laflarla milletimizi meşgul etmiyoruz. Kendimizi komik duruma düşürmüyoruz. Biz hizmetlerimizle konuşuyoruz.

KAYNARCA- KARASU-KOCAALİ OTOYOLU AÇILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaosmanoğlu'na video bağlantısıyla bağlandı. Kaynarca-Karasu-Kocaali Otoyolu'nun açılışını gerçekleştirdi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birileri ülke yönetmeyi partisindeki hizipleri yönetmekle karıştırıyor! ile ilgili etiketler Sakarya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.