Cumhurbaşkanı Erdoğan Berat Albayrak'ın istifasını kabul edecek mi?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından yapılan paylaşımda, Albayrak'ın sağlık sorunları sebebiyle görevinden istifa ettiği ifade edildi. Konuya ilişkin resmi bir açıklama gelmemişken AK Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, resmi Instagram hesabından istifa ettiğini duyurdu.

Albayrak’ın Twitter hesabının askıya alınması "hacklendi mi" sorularının sorulmasına neden oldu.

Gözler yapılacak resmi açıklamaya çevrilmişken AK Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

 "ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINA BİZZAT ŞAHİDİZ"

Muş, yaptığı paylaşımda "Bakanımız Sayın Berat Albayrak çok zor bir süreçte görev üstlendi. Kendi ayakları üzerinde duran milli bir ekonomi için önemli adımlar attı. Özverili çalışmalarına bizzat şahidiz. Cumhurbaşkanımızın da tensipleriyle görevinin başında devam etmesini temenni ediyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Berat Albayrak'ın istifasını kabul edecek mi?


"KONU CUMHURBAŞKANIMIZIN TAKDİRİNDEDİR"

AK Parti Grup Başkanı ve Ankara Milletvekili Naci Bostancı da "Sn. Berat Albayrak bakanımız şahsen açıklama yapmadan mevcut haberler üzerinden değerlendirme yapmak doğru olmaz. Yıllardır bu ülkeye milletimize fedakarca yaptığı hizmetleri biliyor ve ayni şekilde devamını diliyoruz. Konu her bakımdan Sn. Cumhurbaşkanımızın takdirindedir." paylaşımında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Berat Albayrak'ın istifasını kabul edecek mi? - Resim : 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan Berat Albayrak'ın istifasını kabul edecek mi? ile ilgili etiketler Berat Albayrak Mehmet Muş Naci Bostancı istifa AK Parti Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.