Cumhurbaşkanı Erdoğan basına kapalı özel toplantıya katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 15.00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı özel bir toplantıya katılacak. Toplantıda skandal bildiri masaya yatırılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 15.00'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde değerlendirme toplantısı düzenleyecek.

SKANDAL BİLDİRİYE YÖNELİK AÇIKLAMA YAPILMAYACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın değerlendirme toplantısında, 104 emekli amiralin yaptığı darbe imalı bildiriye ilişkin açıklama yapması bekleniyordu ancak basına kapalı gerçekleşecek toplantıdan sonra herhangi bir açıklama yapılmayacağı öğrenildi. 

DAHA SONRA MYK'YA BAŞKANLIK EDECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra saat 18.00'de emekli amirallerin bildirisini değerlendirmek üzere toplanacak olan AK Parti MYK'ya da başkanlık edecek.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan basına kapalı özel toplantıya katılacak ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Cumhurbaşkanı toplantı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.