Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Soylu'yu arayarak Van'da hissedilen depremle ilgili bilgi aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'ın batısında meydana gelen ve Van'da da hissedilen depremle ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile telefonda görüştü.

 Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, sınırda yer alan İran'ın Khoy şehrinde, yerin 5,22 kilometre derinliğinde, saat 08.53'te 5,9 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.

ERDOĞAN BAKAN SOYLU'DAN BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, depremden etkilenen bölgeler ve arama kurtarma çalışmalarıyla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu arayarak bilgi aldığı bildirildi.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Soylu'yu arayarak Van'da hissedilen depremle ilgili bilgi aldı ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Süleyman Soylu İçişleri Bakanı Van deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.