Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi kabul etti

Yeni anayasa ile ilgili tartışmalar sürerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul etti. 15.40'ta başlayan görüşme 1 saat sürdü. Bahçeli ile görüşmesini tamamlayan Erdoğan daha sonra Anayasa Mahkemesi Başbakanı Zühtü Arslan ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Görüşme, saat 15.40'ta başlayarak 1 saatin ardından son buldu.

ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANI'YLA GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu görüşmeden sonra Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan ile biraraya geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi kabul etti

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pazartesi günkü kabine toplantısından sonra yaptığı konuşmada, yeni bir anayasa çalışmalarının sinyalini verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki dönemde yeni anayasa için harekete geçebiliriz." ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın bu açıklamasına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de destek verdi.

Bahçeli yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Cumhuriyet tarihindeki en önemli reform yeni yönetim sistemi ise diğerinin yeni anayasa olması tarihe ve millete boyun borcumuzdur." ifadesini kullanan Bahçeli, "Mevcut ve meri Anayasanın olağan dışı şartların mahsulü olduğu, zaman içinde pek çok maddesinde değişiklik yapılmasına rağmen statükocu vasfında herhangi bir zayıflamanın görülmediği çarpıcı şekilde ortadadır. MHP, yeni anayasa yazımı konusunda Cumhur İttifakı’nın birleştirici ve kucaklayıcı şuuruyla hareket edecek, üstüne düşeni yerine getirecek"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi kabul etti ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Anayasa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.