Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayder Yaylası'nda

Memleketi Rize'de toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası'nda incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yanına gelerek "Bizi mağdur etmeyeceğinizi biliyoruz" diyen bir kadına "Yayla eskisinden daha iyi duruma gelecek" yanıtını verdi. Basın mensuplarının Uzun Göl sorusuna yanıt veren Erdoğan, oradaki kaçak yapıların da yıkılacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memleketi Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki doğal güzellikleriyle ünlü Ayder Yaylası'na çıktı.

Güneysu ilçesindeki evinden çıkarak makam aracıyla Güneysu İlçe Stadı'na geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada kendisini bekleyen helikopterle Ardeşen ilçesine geçti.

Ardeşen İlçe Stadı'na iniş yapan helikopterden inen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu kez karayolu ile Çamlıhemşin ilçesinin Ayder Yaylası'na gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayder Yaylası'nda

TALİMATI BİZZAT VERDİ

Erdoğan, bizzat talimatını verdiği ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hayata geçirilen "Ayder Yenileme ve Koruma Projesi"ni yerinde inceledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayder Yaylası'nda - Resim : 2

"ESKİSİNDEN DAHA İYİ DURUMA GELECEK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan yanına gelerek "Bizi mağdur etmeyeceğinizi biliyoruz" diyen bir kadına "Yayla eskisinden daha iyi duruma gelecek" yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayder Yaylası'nda - Resim : 3

KAYAK TURİZMİNE YÖNELİK ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan Erdoğan, "Kayak turizmine yönelik çalışmalar devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Erdoğan,  "2022'nin sonunda yeni bir Ayder ortaya çıkacak. Özellikle turizmde ciddi bir çekim alanı olacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayder Yaylası'nda - Resim : 4

UZUN GÖL'DEKİ KAÇAK YAPILAR YIKILACAK

Sözlerinin devamında Uzun Göl'e de değinen Erdoğan, bölgedeki kaçak yapıların yıkılacağını, ancak bunun hak sahiplerini mağdur etmeden yapılacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayder Yaylası'nda - Resim : 5

 SALINCAKLARA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Yayladaki doğal güzelliklerin korunması için özel talimatlar veren Erdoğan, "O salıncaklar filan böyle acayip şeyler, bunları temizleyip hazırladığımız projeyi hayata geçireceğiz" demişti.

Erdoğan'ın bu sözlerinin ardından yayladaki görüntü kirliliğine neden olan salıncaklar kaldırılmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayder Yaylası'nda ile ilgili etiketler Rize Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı ayder yaylası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.