Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya Başbakanı Nehammer ile bir araya geldi

NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere İspanya’nın başkenti Madrid’e giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avusturya Başbakanı Karl Nehammer ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği İspanya’nın başkenti Madrid’de Avusturya Başbakanı Karl Nehammer ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak için geldiği İspanya’nın başkenti Madrid’deki temaslarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya Başbakanı Nehammer ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya Başbakanı Nehammer ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya Başbakanı Nehammer ile bir araya geldi ile ilgili etiketler NATO Avusturya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Karl Nehammer
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.