Cumhurbaşkanı Erdoğan Ataşehir'de halka seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Ataşehir mitinginde halka seslendi. 30 yıldır belenen imar müjdesini veren Erdoğan, "Yenisahra, Barbaros 5000'lik ve 1000'lik ölçelik imar planlarını çıkardık. Senelerdir sürüncemede bırakılan bu meseleyi Büyükşehir Belediyemiz geçen hafta halletti. " dedi.

İŞte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının satırbaşları;

- Bu seçimler sadece yerel seçim değildir. Bu seçimler aynı zamanda beka seçimidir. Bu seçimler, Cumhuriyetimizin 100. yılına nasıl gireceğimizin oylanacağı seçimlerdir. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak 31 Mart'a bu şekilde bakıyor, bu anlayışla hazırlanıyoruz.

- Zillet ittifakı Ankara'da bazı belediyelerde birbirini yerken Biz Aydın'dan Sivas'a ülkemizin dört bir yanında milletimizle kucaklaştık. Onlar daha şimdiden çıkar hesaplarının rant kavgalarının içinde dolaşırken, biz tüm Türkiye'yi dolaşmaya başladık. Ataşehir'i yepyeni bir belediyecilik anlayışına kavuşturacağız.

BİNALİ YILDIRIRIM KARDEŞİM İSTANBUL'A HİZMET EDECEK

- Önce Marmaray sonra Avrasya'yla iki kıtayı biz kavuşturduk biz. Şimdi İstanbul'a büyükşehir belediye başkan adayı olarak atadığımız Binali Yıldırım kardeşimin çok büyük emeği var. İstanbul'a da o yakışır dedik, Meclis başkanlığından aldık. Şimdi İstanbullulara hizmet verecek. İstanbulluların da Binali kardeşime sahip çıkacağına inanıyorum.

- İstanbul'da CHP'li ilçe belediyelerinin insanımıza vermesi gereken hizmetlerin önemli bir kısmını biz hayata geçirdik. İstanbul'u ve Ataşehir'i ayağa kaldıran ne kadar proje, eser, yatırım varsa hepsinin altında bakanlıklarımızın ve Büyükşehir Belediyemizin imzası var.

- CHP'nin adayının bu işlerden anlaması mümkün mü? Çöplüğünü temizlesin, çöplüğünü.

- Bay Kemal size ne müjde veriyor? Bir şey yok ki müjde versinler.

30 YILLIK BEKLENTİ SONA ERİYOR

- Burada sizlere bir de müjde vermek istiyorum. 30 yıllık beklenti sona eriyor. Buna dikkat edin gençler, bu önemli bir müjde. Yenisahra, Barbaros 5000'lik ve 1000'lik ölçelik imar planlarını çıkardık. Senelerdir sürüncemede bırakılan bu meseleyi Büyükşehir Belediyemiz geçen hafta halletti. En büyük beklentiydi 5000'lik ve 1000'lik bitti. Bu çıkarıldı. Yahu bu işler bizim işimiz.



Cumhurbaşkanı Erdoğan Ataşehir'de halka seslendi ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Ataşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.