Cumhurbaşkanı Erdoğan yangın bölgesinde! Havadan incelemelerde bulundu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki orman yangınlarından etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manavgat'ta 28 Temmuz'da çıkan ve henüz söndürülemeyen orman yangınını, bölgedeki son durumu incelemek üzere Antalya'ya gitti.

Erdoğan, Antalya'dan sonra 29 Temmuz'da başlayan ve henüz kontrol altına alınamayan bir diğer orman yangınını yerinde incelemek, tespitlerde bulunmak üzere Muğla'nın Marmaris ilçesine uğrayacak.

Erdoğan, bugün kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuş, yangın bölgelerinin afet bölgesi ilan edildiğini bildirmişti. Erdoğan, gereken adımların hızla atılmaya devam edeceğini de belirtmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yangın bölgesinde! Havadan incelemelerde bulundu! ile ilgili etiketler Antalya Cumhurbaşkanı Erdoğan Yangın Manavgat
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.