Cumhurbaşkanı Erdoğan: Derdi sömürgeciliği ayağa kaldırmak!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Lübnan'da verdiği fotoğrafı 'şov' olarak nitelendiren Erdoğan, "Macron'un derdi sömürgeciliği tekrar ayağa kaldırmaktır. Biz insani ve islami vazifemizi yerine getiriyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Yarın AK Parti'nin kuruluşunu 19. yılına hep birlikte ulaşacağız. Bu akşam partimizin 19. kuruluş yılını büyük bir heyecanla kutlayacağız. Ülkemizin dört bir yanına mührümüzü vurduk. Her ilçemizde yatırımlarımız var.19 yıldır heyecanımızdan bir şey kaybetmeden aziz milletimize hizmet etmeye çalıştık.

YAPTIKLARIMIZI CHP'NİN TAKOZ SİYASETİNE RAĞMEN BAŞARDIK

Şimdiye kadar ne yaptıysak, neyi başardıysak CHP'nin takoz siyasetine rağmen yaptık. Gezi olaylarında milletin iradesine kasteden çapulculara milli iradeyi bırakmadık. Onlar ise çapulcuların arkasında olmaya devam etti. 15 temmuzda bağımsızlığımıza hamle yapan FETÖ'cü şerefsizlere boyun eğmedik. Hendeklerde milletimize açtıkları çukurlara Allah'ın izniyle onların kendilerini gömdük.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Derdi sömürgeciliği ayağa kaldırmak!

FETÖ İÇİN NÖBET TUTANLAR KARŞISINDA HEP AK PARTİ'NİN ÇELİK İRADESİNİ BULDU

FETÖ paçavraları önünde sabahlara kadar nöbet tutanlar, 15 temmuz gecesi tankların arasından kaçıp belediye başkanına sığınanlar her defasında kaybettiler karşılarında bizi buldular.

AK Parti'nin çelik iradesinin karşısında duramadılar. Çıktığımız yolda hamdolsun alnımız ak başımız dik şekilde yürümeyi sürdürüyoruz.

Allah ömür verdikçe 19 yıldır olduğu gibi milletimiz de destek verdikçe hizmet sancağını daha yukarılara taşımaya devam edeceğiz. Akşam nasıl bir Türkiye hayal ettiğimizi paylaşacağız.

DOĞU AKDENİZ...

Bu akşam sayın Merkel ve AB konsey başkanıyla ile bir görüşmem olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Derdi sömürgeciliği ayağa kaldırmak! - Resim : 2

CHP GENEL BAŞKANI HALEN O GECEYİ AÇIKLAMADI

CHP Genel Başkanı 15 temmuz gecesine dair karanlık noktaları aydınlatmak yerine darbecileri aklamayı seçti. Aradan 4 yıl geçmesine rağmen o gece darbecilerin kendisine niçin yol verdiğini halen açıklamadı. Ne kadar kaçarsa kaçsın. hakikatler er ya da geç gün yüzüne çıkar.

 AYASOFYA İÇİN SONSUZ HAMD EDİYORUZ

86 yıl sonra Ayasofya'yı cuma namazı ile yeniden ibadete açtık. Rabbimize bu rüyayı gerçekleştirdiği için binlerce kez hamd ediyorum. Yıllar süren haykırışlarımız buna şahit. Evet yıllar sonra tekrar açılmış olması bizler için mutlulukların en büyüğü. Tabi kimler memnun kimler değil konusu da bunun en önemli yanı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Derdi sömürgeciliği ayağa kaldırmak! - Resim : 3

 ONLAR SÖMÜRGE İÇİN BİZ İNSANİ VAZİFEMİZ GEREĞİ LÜBNAN'DAYIZ

Kızılay'ın uzman ekipleri Lübnan'da hastanelerde sağlık hizmeti veriyor. Ezeli ve ebedi kardeşliğimizin gereği olarak biz Lübnan'dayız. Macron'un derdi sömürgeciliği tekrar ayağa kaldırmaktır. Onlar şov yaparken biz insani ve islami vazifemizi yerine getiriyoruz. Zaten Lübnan'da halkın heyetimizi karşılama biçimi bunun en güzel göstergesi olmuştur.

KİMSENİN HAKKINDA GÖZÜMÜZ YOK, KİMSEYE DE HAKKIMIZI YEDİRMEYİZ

Tüm bunlar Türkiye'yi denizden çevrelemeye dönük hamlelerdir. Tansiyonu arttıran Türkiye değil Yunan zihniyetidir. Yunanistan ve Rum yönetimi yanlış adımlar atıyor. Kimse kendisini dev aynasında görmemeli. Şov peşinde de koşmamalı. Tekrar söylüyorum. Bizim kimsenin hakkında gözümüz yok! Ama kimseye de hakkımızı yedirmeyiz. Oruç Reis gemimizin başlattığı çalışma kıta sahanlığımızın sınırları içindedir. Kimse endişe etmesin. Bu saha 2012 yılında Türkiye Petrolleri'ne verdiğimiz ruhsat sahalarında yer alıyor. Bunlar Resmi Gazete'de yayınlandı. Bunların tavrı art niyetlidir.

Meis adası üzerinden deniz yetki alanı talep etmek akılla izan edilemez. Bu hem komik hem de temelsizdir

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Derdi sömürgeciliği ayağa kaldırmak! ile ilgili etiketler AK Parti Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı il başkanları toplantı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.