Erdoğan'dan Yunanistan'a sert tepki: Adalara yığılan silahlar bizim için bir anlam ifade etmez! Kendinize gelin!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Yunanistan'ı kışkırtmaya çalışan ülkelerin istediğini yapmayacaklarını söyleyen Erdoğan, Atina yönetimini "gizli işgal" için uyardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından satır başları:

Akdeniz'i bir Türk gölü haline getiren bu şanlı zafer sonrasında Akdeniz bir barış denizine dönüşmüştür. Osmanlı'nın gerilemesiyle birlikte Akdeniz de kargaşaya, çatışmaya, emperyalist işgale sahne olmuştur.

Akdeniz'in bugün gerilimle, göçmen ölümleriyle anılmasından büyük üzüntü duyuyoruz. Suriye'den kaçan çocuk ve kadın binlerce mazlum son nefesini Akdeniz'in azgın sularında verdi. Batılı ülkeler yaşanan trajediler karşısında üç maymunu oynamayı tercih etti. Mültecilere kapanan kapılar, PKK'lı teröristler ile FETÖ'cü alçaklara sonuna kadar açıldı.

Yunanistan'daki kamp başta olmak üzere vatandaşımızın kanını dökmüş caniler himaye görüyor. Özgürce gezebiliyor. Suriye ve Kuzey Irak'taki terör yuvaları başlarına yıkıldıkça terör örgütü mensupları kendilerine yeni kamplar kuruyor. Bize komşuluk hukukundan bahsedenlerin bunlara göz yummaması gerekir.

 

BUNLARI TAKİP EDERSENİZ YA HDP'YE YA CHP'YE ÇIKIYOR

Dün gece Mersin'de PKK'lı alçaklar 1 polisimizi şehit etti, 1 polisimizi yaraladı. Teröristler anında hak ettiği karşılığı buldular. Bunları takip ederseniz ya HDP'ye, ya CHP'nin gazeteci diye kabul ettiği gruplara ya da batı ülkelerine çıkar. Yapılan her terör saldırısında dökülen kanların izi vardır. Aynı durum batı için de gereçlidir.

 

 

YUNANİSTAN'IN PROVOKATÖR ADIMLARI

Yunanistan'ı kışkırtarak üzerimize salanların ne yapmak istediklerini çok iyi biliyoruz. Kirli senaryolara pabuç bırakmayacağız.

Batı Trakya ve adalara yığılan silahlar bizim için bir anlam ifade etmez. Çünkü bizim gücümüz bunun çok ötesindedir. Ama bunun söz konusu ülke için gizli bir işgal anlamına geldiğini de hatırlatmak isteriz.

Amerika'dan Avrupa'dan gelen destekler sizi kurtarır mı sanıyorsunuz? Sadece patinaj yaparsınız, başka işe yaramaz.

Kimsenin dolduruşuna gelmeden kendi önceliklerimizin ve milletimizin çıkarları çerçevesinde adımlarımızı belirliyoruz. Savaşın ilk günlerinde bizi hata yapmakla suçlayanlar şimdi haklılığımızı teyit etti. Dışarıdan aldıkları talimatlarla bizim dengeli duruşumuzu eleştirenler şimdi bizi takdir etmek zorunda kaldı. Türkiye yalnızlaşıyor, dünyadan uzaklaşıyor diyenler şimdi kuyruklarını kıstırıp kös kös oturuyor.

 

 

"VATANDAŞIMIZI ENFLASYON KARŞISINDA YALNIZ BIRAKMIYORUZ"

Vatandaşlarımızı enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında yalnız bırakmıyoruz. Milletimize sahip çıkıyoruz.

 

MUHALEFETİN ELEŞTİRİLERİNE TEPKİ

Siyaset arenasında iş yapanların herkesten daha cesur olması gerekiyor. 2023'e yaklaştıkça tek sermayeleri yalan ve iftira olan muhalefet kanadının farklı yollara tevessül edeceği anlaşılıyor. Bizimle hizmette yarışamayanlar çareyi projelerimize kara çalmakta arıyorlar. Bunun en son örneğini sosyal konut kampanyasında gördük.

Muhalefet, bir milyon 170 bin konutumuzu görmezden gelerek inşa edeceğimiz yeni konutlara çamur atıyor. Bir milyon 170 bin konutu inşa etmiş, sahiplerine de teslim etmişiz.

 

Erdoğan'dan Yunanistan'a sert tepki: Adalara yığılan silahlar bizim için bir anlam ifade etmez! Kendinize gelin! ile ilgili etiketler Erdoğan AK Parti Yunanistan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.