Cumhurbaşkanı Erdoğan, aile yakınının cenazesine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefat eden aile yakını Nusret Yıldırım'ın Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii'ndeki cenaze namazına katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğlen saatlerinde Üsküdar Kısıklı'da bulunan konutundan ayrılarak, Cuma namazı için yine Üsküdar'da bulunan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii'ne geçti. Erdoğan namazın ardından, aile yakını olan Nusret Yıldırım'ın cenaze namazına katıldı.

Erdoğan cami çıkışında çevrede bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Erdoğan daha sonra çalışmalarını sürdürmek üzere Beşiktaş'taki Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'ne geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aile yakınının cenazesine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, kardeşi Mustafa Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, NATO Parlamenter Asamblesi (NATO PA) Türk Delegasyonu Başkanı ve AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Birinci Başkanvekili Göksel Gümüşdağ eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aile yakınının cenazesine katıldı - Resim : 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aile yakınının cenazesine katıldı - Resim : 3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aile yakınının cenazesine katıldı - Resim : 4

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aile yakınının cenazesine katıldı - Resim : 5

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aile yakınının cenazesine katıldı ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Üsküdar cenaze Nusret Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.