Seyahat süresi 12 dakikaya düşüyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023'te bölünmüş yol uzunluğu 30 km'yi bulacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afyonkarahisar-Şuhut yolu açılış törenine video konferans ile katıldı. Erdoğan, 2023'te bölünmüş yol uzunluğunun 30 KM'yi bulacağını söyleyerek Afyonkarahisar-Şuhut arasının 12 dakikaya düşeceğini duyurdu.

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar-Şuhut yolu açılış töreninde konuştu. 

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

"Hamd olsun karayolu yatırımlarında pek az eksiğimizin kaldığı bir döneme kavuştuk. Diğer yollarımızın da kalitesini artırıyoruz. Her yatırımımız gibi yol projelerimizin de ülkemize çok yönlü faydası var. 

Vatandaşlarımız bu yolları kullanarak sevdiklerine kolayca kavuşuyor. Yolcu ve yük taşımacılığı yapan araçlarımız çok fazla yıpranmadan gidecekleri yere varıyor. İster binek ister ticari araç olsun tüm şoförlerimizin kabusu olan dağları tünellerle deldil. Azgın suları köprülerle aştık. Bugün ülkemizde karayollarında bir yerden bir yere tek başına gidip gelmek keyif haline gelmiştir.

Anlattıklarım sadece ulaştırmanın karayolu ayağıyla ilgilidir. Afyonkarahisar-Şuhut arası 12 dakikaya düşecek. 2023'te bölünmüş yol uzunluğu 30 km'yi bulacak.

Eğitimden sağlığa her alanda artık ülkemizin her fertleri artık hayallerini gerçekleştirebilecek imkanlara sahiptir. Her kesimden vatandaşın bu zemin üzerinde inşa ettikleri başarı hikayelerini duydukça gururlanıyoruz. Hayır dualarını işitmek tüm yorgunluğumuzu almaya yetiyor."

 

 

 

Seyahat süresi 12 dakikaya düşüyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023'te bölünmüş yol uzunluğu 30 km'yi bulacak! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.