Cumhurbaşkanı Erdoğan afet bölgesi için talimat verdi! 3 Bakan Rize'de

Rize'de etkili olan yağış nedeniyle sel ve heyelanlar meydana geldi. Afet bölgesine dönen Rize'nin ilçelerinde 3 kişi sele kapıldı, 1 kişi de kayboldu. Kriz masası kurulan afet bölgesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan talimat verdi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Rize'ye ulaştı.

Rize'de dün geceden beri etkili olan sağanak yağış nedeniyle dereler taştı, heyelanlar oluştu, yolları ve evleri su bastı. Köy yolları ulaşıma kapanırken, çok sayıda kişi evlerinde mahsur kaldı. Muradiye beldesinde 3 kişi sele kapıldı, Güneysu ilçesinde de 1 kişi kayboldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan afet bölgesi için talimat verdi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Rize'ye gitti. Bakanlar bölgede incelemelerde bulunuyor.

 

 

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan afet bölgesi için talimat verdi! 3 Bakan Rize'de ile ilgili etiketler Rize Sel (Doğa olayı) Heyelan Recep Tayyip Erdoğan Murat Kurum Süleyman Soylu Adil Karaismailoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.