Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdurrahim Karakoç ve Cahit Zarifoğlu'nu andı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk edebiyatının önemli şairlerinden Abdurrahim Karakoç ve Cahit Zarifoğlu'nu ölüm yıl dönümlerinde unutmadı. Sosyal medyadan paylaşım yapan Erdoğan, ünlü şairler için, "Edebiyatımızın eşsiz şahsiyetleri, büyük sevdaların, büyük davaların şairleri" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk edebiyatının önemli şairlerinden Abdurrahim Karakoç ve Cahit Zarifoğlu'nu ölüm yıl dönümlerinde andı.

Twitter'da paylaşım yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Edebiyatımızın eşsiz şahsiyetleri, büyük sevdaların, büyük davaların şairleri" dediği Abdurrahim Karakoç ve Cahit Zarifoğlu'nu rahmetle yad ettiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdurrahim Karakoç ve Cahit Zarifoğlu'nu andı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında, "Edebiyatımızın eşsiz şahsiyetleri, büyük sevdaların, büyük davaların şairleri #AbdurrahimKarakoç ve #CahitZarifoğlu’nu vefatlarının yıl dönümünde rahmetle yâd ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdurrahim Karakoç ve Cahit Zarifoğlu'nu andı ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Abdurrahim Karakoç Cahit Zarifoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.