Cumhurbaşkanı Erdoğan 65 yaşında...

26 Şubat 1954 doğumlu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün 65. yaşına bastı.

Bugünün Erdoğan için farklı bir anlamı bulunuyor. Çünkü bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum günü. 1954 Kasımpaşa doğumlu Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün 65 yaşına bastı.

DOĞUM GÜNÜNDE CEZAYİR’DE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Atatürk Havalimanı’ndan Cezayir’e hareket edecek. Erdoğan, Cezayir Houari Boumediene Havalimanı'na gelişinde Cezayir Millet Konseyi Başkanı Abdelkader Bensalah tarafından resmi törenle karşılanacak.

Erdoğan Afrika turu kapsamında, Cezayir’den sonra sırasıyla Moritanya, Senegal ve Mali’yi ziyaret edecek.

ALBAYRAK'TAN VİDEOLU KUTLAMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü münasebeti ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak sosyal medya hesabından "iyi ki doğdun başkomutan" hashtagi ile doğum günü mesajı yayınladı.

"İYİ Kİ DOĞDUN BAŞKOMUTANIM"

Albayrak paylaşımında, "Doğmak… Kendini yeniden bulmak üzere yola koyulan bir milletin, kaderinde var olmaktır…#İyikiDoğdunBaşkomutanım" ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 65 yaşında... ile ilgili etiketler Erdoğan doğumgünü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.