Cumhurbaşkanı Erdoğan 2 günlük resmi ziyaret için Türkmenistan'a gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 günlük resmi ziyaret için Türkmenistan'a gitti. Erdoğan burada, Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulu Berdimuhamedov ile görüşecek. Erdoğan ayrıca, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 15'inci Zirvesi'ne katılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak ve Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 15’inci Liderler Zirvesi’ne katılmak amacıyla Türkmenistan’a gitti. Atatürk Havalimanı’nda özel uçak TC-TRK ile saat 10.45 sularında Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’a hareket eden Cumhurbaşkanı Erdoğan burada, Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulu Berdimuhamedov ile görüşecek.

ORTAK ANLAŞMALAR İMZALANACAK

Görüşmede enerji, turizm ve ticaret başta olmak üzere birçok konu ayrıntılı bir şekilde masaya yatırılarak ortak anlaşmalar imzalanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 15'inci Zirvesi'ne katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2 günlük resmi ziyaret için Türkmenistan'a gitti ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkmenistan resmi ziyaret
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.