Cumhurbaşkanı dolardaki artışın vatandaşa etkisinin farkında mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, piyasalarda yaşanan dalgalanmalar ve dolar kurundaki artışın vatandaşa etkisinin farkında mı? Bu ilginç soruyu gündeme getiren Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi oldu... Bakın Selvi, kendi sorusuna nasıl yanıt verdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partisinin TBMM grup toplantısında, Türk ekonomisinde son dönemde yaşanan dalgalanmalar hakkında yaptığı açıklamalar büyük yankı buldu.

Erdoğan'ın grup toplantısındaki konuşmasını ve sonrasında aralarında geçen diyaloğu Hürriyet'teki köşesine taşıyan Abdulkadir Selvi, ilginç bir soruyu da gündeme getirdi.

Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın grup konuşmasını yapıp Meclis’ten ayrılırken, kendisinin bulunduğu bölüme yaklaşıp konuşmayı nasıl bulduğunu sorduğunu ve buna, “Derli toplu bir konuşma oldu. Milletvekillerine bilgi vermeniz yararlı oldu. Milletvekillerinin bilgilendirilmeye ihtiyacı vardı” karşılığını verdiğini belirtti.

Selvi yazısının devamında ise çok ilginç bir soruyu gündeme getirdi. Hürriyet yazarı makalesinin bir bölümüne "Erdoğan farkında mı?" başlığını taşıdı.

Selvi ilgili bölümde şu ifadeleri kullandı;

"Piyasalarda bunlar yaşanırken Cumhurbaşkanı bunun farkında değil mi diye soruluyor ya, en çok Erdoğan farkında. Erdoğan’ın “Milletimizin bu asil bireylerinin döviz kurundaki yükseliş ve fiyatlardaki artış gibi hususların yol açtığı belirsizlikler karşısında yaşadıkları samimi endişeyi anlıyoruz. Ülkede yatırım, istihdam, üretim ve ihracat tarafındaki olumlu gelişmeleri yakından takip ederken, kur ve fiyat artışından kaynaklanan olumsuzlukları da dikkatle izliyoruz” sözleri bunu ortaya koyuyor. Sadece farkında değil, belli ki önümüzdeki günlerde alınacak kararlarla piyasalardaki ateş düşürülecek.

Erdoğan’ın, “Milletimiz müsterih olsun, hiçbir insanımızı ne işsizliğe mahkûm edeceğiz ne hayat pahalılığı altında ezdireceğiz ne de sahipsiz bırakacağız” sözleri bunu ortaya koyuyor."

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

 

Cumhurbaşkanı dolardaki artışın vatandaşa etkisinin farkında mı? ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Abdulkadir Selvi Dolar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.