Samsun'da gövde gösterisi

AK Parti İlkadım Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) düzenlenen törenle açıldı. AK Parti İlkadım SKM'nin açılışında büyük coşku yaşandı. Çiçekler, konfetiler ve meşaleler eşliğinde sloganlarla karşılananc “Gönül birliği ruhu ile kurulan Cumhur İttifakının bizlere sağladığı birlik beraberlik ve bitmez tükenmez enerji ile İlkadım Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını coşkuyla gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

AK Parti, Samsun'daki 16. seçim koordinasyon merkezinin açılışını İlkadım'da büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Ahmet Demircan ve Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir ve meclis üyesi adayları, AK Parti ve MHP'nin ilçe yönetimlerinin yanı sıra çok sayıda Cumhur İttifakı destekçisi vatandaş katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ve MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak da Atakum SKM açılışının ardından, İlkadım SKM açılışına katılarak burada da halka hitap ettiler.

 

 

AVCILAR, 'SANDIKLARI PATLATACAĞIZ'

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, "İlkadım'da bu heyecanı burada yaşatan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. İlkadım kurtuluşa ilkadımın atıldığı şehirdir. İttifak ruhunu sonuna kadar yaşatan MHP teşkilatına teşekkür ediyoruz" İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok da hizmetlerinden dolayı şükranlarımız sunuyoruz. 31 Mart gecesi sandıkları patlatacağız" diye konuştu.

ERDEMİR, “SAFLARI SIKLAŞTIRDIK”

MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir, "Omuz omuza verdik. Safları sıklaştırdık. Aramıza kimse nifak sokamaz. Pazara değil mezara kadar bu ittifak ilelebet devam edecek. Allah birliğimizi bozmasın. Çok değerli kadrolar hep birlikte üzerime düşeni yapacağız. Bu ülkeyi karşılıksız seven insanlar bir aradayız. Allah bu sevgimizi arttırsın eksiltmesin" dedi

TOK; “HİZMETTE USTALIK DÖNEMİ”

Sloganlar eşliğinde konuşması sık sık kesilen Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, "Ülkede Erdoğan, Beldede Erdoğan sloganıyla çıktığımız yolda sizlerin de teveccühü ile geçen sürede kalfalık dönemimizde çok önemli projelere imza attık. Artık ustalık dönemimizde İlkadım'ın altın çağını yaşatacağız. İlkadımın atılışının 100. yıl dönümünde hep birlikte ilk günkü aşkımız, ilk günkü şevkimizle tüm Ak kadrolarla birlikte hizmet edeceğiz. Proje adamıyız. Projelerimizle geliyoruz. Bahane değil, iş üretiyoruz. Cumhur İttifakı adayı olarak sahalardayız. Gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Karalama ve çamur atma siyaseti yürütmüyoruz. Mikro milliyetçilik yapmadan hizmete devam edeceğiz. Samsun için üreten ve şehri düşünen herkes bizim için çok önemli. En yüksek oyla bu seçimi almak için mücadele edeceğiz. Projeleriyle konuşulan bir belediye olduk. Yatırım getirdik, istihdam sağladık, proje ürettik. İlkadım'ın tüm sorunlarını biliyorum" diye konuştu.

AKSU, “CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARIMIZLA BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ”

“Bu 16. SKM açılışımız diyen Ersan Aksu, “Miting havasında bir açılış oldu. Bu coşkulu kalabalık, Cumhurbaşkanımızın mitinginde aynı coşkuyla olacak. İlkadım’da Cumhur İttifakı’mızın adayı olan Erdoğan Tok’a en büyük desteği hep beraber yapacağız. Büyükşehirde ve ilçelerde Cumhur İttifakın en güçlü şekilde destekleyeceğiz. 31 Mart seçimleri için Cumhur İttifakı adaylarımızla birlikte daha güçlü Türkiye için birlik, beraberlik ve dirlik için kalan günlerde kapı kapı dolaşıp birlikte çalışacağız” diye konuştu.

Samsun'da gövde gösterisi

KARAPIÇAK, “RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE DEVLET BAHÇELİ GİBİ SAĞDUYULU LİDERLERİMİZ VAR”

“Biz PKK’nın yancısı, HDP’nin desteklediği adayı istemiyoruz vurgusu yapan Karapıçak, “Biz nerede, nasıl kurulduğu belli olmayan 5 benzemesin ortak olduğu, Türkiye Cumhuriyeti’nin bekasıyla ilgili endişeler taşıdığımız ittifaklara da itibar etmiyoruz. Biz MHP olarak, genel başkanımızın bir talimatı var. Cumhur İttifakı’nı beraber kurduk. Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli gibi sağduyu sahibi liderler, Türkiye’nin ve Türk Milletinin ilelebet yaşayabileceği beka sorununun ortadan kalkması için bir araya geldiler. Bana da 2 gün önce talimat verdiler. ‘Orada birileri var. Kendi başlarına geziyorlar’ dedi. Sakın 1 tane fire istemiyorum dediler. 18’de 18 istiyorum, dediler. İnşallah 31 Mart seçimlerinde Samsun’da Cumhur İttifakı 18’de 18 yapacaktır” şeklinde konuştu.

 DEMİR, "İLKADIM'IN EN BÜYÜK SORUNU"

Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, "İlkadım'ın en büyük sorunu kentsel dönüşüm. Bu konuda bir kısım çalışmalar yapıldı ama halkımız daha fazlasını bekliyordu. 31 Mart'tan sonra büyük bir ustalıkla bu çalışmalara başlayacağız. Kentsel dönüşümde her mahalleye özgü çalışmalar yapacağız. Hiçbir çalışmadan vatandaşımız maddi olarak etkilenmeyecek. Yeraltı caminin altına otopark üst kısmına daha güzel bir cami yapacağız. Samsun'u vizyoner projelerle geleceğe taşıyacağız. 3 bin 500 dönümlük yeni bir OSB alanı oluşturacağız. İstihdam konusunda çok daha önemli çalışmalara imza atacağız. Bu millete hizmet etmenin enerjisi bambaşka" dedi.

KÖKTAŞ, “İSTİKLAL'DEN İSTİKBALE HER ADIM İLKADIM”

Tezahüratlar eşliğinde kürsüye çıkan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ise, "Her şey İlkadım'la başlar. İstiklalden istikbale giden her adım İlkadım'dan başlıyor. 31 Mart'a giden yolda 15 Temmuz'da bu yana kurulan Cumhur İttifakı, Beka meselesinin peşindedir. Siz 15 Temmuz'da abdestinizi alıp sokağa çıkmasaydınız. O hainler başarılı olurdu. Bunu sizler engellediniz. 31 Mart tüm milletimiz için 'Beka' meselesidir. Bizim insanımız vatan hainliği yapmaz, bizim konuştuklarımız adrese gidiyor. Bu seçimi bir beka meselesi olarak görüyoruz. MHP ve AK Parti olarak el ele kol kola bu hainlere karşı yürüyoruz. 31 Mart yerel seçimleri bunun için çok önemli. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz için çok önemli. Bu görüldüğü için MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli ve Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bir araya gelerek kurmuş olduğu Cumhur İttifakı bu ülkenin istiklal bekası için gelecek nesillerimizin garanti altına alınması için kurulmuş kutlu bir ittifaktır. Nesillerden nesillere aktarmak, taşımak zorundayız" dedi.

DEMİRCAN, “BU GÖRÜNTÜ BİRİLERİNİN YÜREĞİNİ TİTRETİYOR”

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, "İlkadım'da bu akşamki muhteşem görüntüler birilerin yüreğini titretiyor. Cennet vatanımız sürekli tehdit altında. Bütün bu tehditlerin üstesinden gelecek bu ittifak ve bu millettir. 31 Mart'ta da sandıkları patlatarak düşmanların yüreğini sızlatmaya devam edeceksiniz. Erdoğan kardeşim artık ustalık döneminde İlkadım'a en iyi hizmetleri vermeyi sürdürecek. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız çok deneyimli kardeşimiz Mustafa Demir de aldığı bayrağını birikimiyle ve sizin desteğinizle daha yukarılara çıkaracak. Bizde milletvekilleri olarak hepsinin arkasındayız. Milletimizin güçlü desteği oldukça Samsun'un sanayisinden hizmet sektörüne kadar bütün alanlarda aldığı hizmetler artarak sürecek" diye konuştu.


YILMAZ, 'HİZMET BELEDİYECİLİĞİ YAPIYORUZ'

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Bu gece burada bize miting havası yaşatan tüm herkesten Allah razı olsun. 16 yıldır süren siyasi mücadelenin gurunu bugün bize yaşattınız. AK Parti ideolojik değil, hizmet belediyeciliği yapıyor. İlkadım'da Erdoğan Tok da bu anlayışın en kuvvetli uygulamasını yapanlar arasında. Samsun kabuğunu kırdı. Artık bu çıta daha yukarılara çıkmalı" dedi.


KARAASLAN, "GÖVDE GÖSTERİSİNE DÖNÜŞTÜ"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "İlkadım'da güçlü bir başlangıç yaptık. Açılışlarımız gövde gösterisine dönüştü. Çok sevdiğiniz Sayın Erdoğan Tok'u en yüksek oy oranı ile yeniden göreve getirmeliyiz. Karşımızda ise buz dağı gibi bir yapı var. Bizim ittifakımız 15 Temmuz'da meydanlarda kuruldu. Millet İttifakı üyeler gözümüzün içine bakarak neden terörle iç içe olan bir yapıyla işimiz olmaz desinler. Bu sefer siz bize söz verin. İlkadım'da rekor oy oranı çıkarmaya var mısınız?" dedi.

 

Samsun'da gövde gösterisi ile ilgili etiketler AK Parti Yerel seçim Samsun
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.