Cumartesi yasakları kalktı mı? İstanbul'da Cumartesi yasağı geri mi geldi?

Cumartesi yasakları kalktı mı, İstanbul'da Cumartesi yasağı geri mi geldi sorusunun yanıtı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamayla netleşti. Türkiye'de Cumartesi yasakları geri geldi.

Cumartesi yasağı geri mi geldi, İstanbul'da Cumartesi yasağı var mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası yaptığı son dakika basın açıklaması ile belli olduç.

CUMARTESİ YASAKLARI GERİ Mİ GELDİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası yaptığı basın açıklaması ile birlikte sokağa çıkma yasağı hakkında durum da netleşti. Daha önce Cumartesi yasaklarının kaldırıldığı İstanbul ve birçok ilde yasak geri geldi. 

Cumartesi yasakları kalktı mı? İstanbul'da Cumartesi yasağı geri mi geldi? ile ilgili etiketler Emine Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul yasak sokağa çıkma yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.