Cumartesi saat kaçta yasak başlıyor? Hafta sonu yasak saatleri..

Cumartesi saat kaçta yasak başlıyor? Hafta sonu yasak saatleri ve açık yerler haberimizde. İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile bu hafta sonun uygulanacak sokağa çıkma yasağı öncesi vatandaşlar sokağa çıkılabilecek saatleri araştırmaya başladı.

Cumartesi saat kaçta yasak başlıyor? Hafta sonu yasak saatleri nedir? Açık yerler ve saatleri haberimizde.

CUMARTESİ SAAT KAÇTA YASAK BAŞLIYOR?

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı yarın başlıyor. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı yarın yani 21 Kasım 2020 tarihinde saat 20.00'de başlayacak.İlk uygulama olarak 21 Kasım Cumartesi günü saat 20:00 den 22 Kasım Pazar günü saat 10:00 a kadar ve 22 Kasım Pazar günü saat 20:00 den 23 Kasım Pazartesi 05:00 saatine kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır.

BAKAN KOCA SOSYAL MEDYA HESABINDA PAYLAŞTI!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından şu açıklamayı gerçekleştirdi;"HAFTA SONU sokağa çıkma sınırlaması yarın başlıyor. Cumartesi saat 20.00'den Pazar sabah 10.00'a kadar. Pazar günü ise akşam 20.00'den Pazartesi sabah 05.00’e kadar. Zorunlu tedbirlere gönüllü tedbirlerle destek olmanızı bekliyoruz. Kendinize ek kısıtlar koyarsanız, seviniriz."

İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı Koronavirüs Salgını Yeni Tedbirler'de sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili şu detaylar yer aldı.Yeni bir karar alınıncaya kadar hafta sonları 10:00-20:00 saatleri dışında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır. Üretim, imalat ve tedarik zincirleri bu kısıtlamadan muaftır. Bu doğrultuda ilk uygulama olarak 21 Kasım Cumartesi günü saat 20:00'den 22 Kasım Pazar günü saat 10:00'a kadar ve 22 Kasım Pazar günü saat 20:00'den 23 Kasım Pazartesi 05:00 saatine kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır.

Cumartesi saat kaçta yasak başlıyor? Hafta sonu yasak saatleri.. ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan cumartesi yasak
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.