Cumartesi Anneleri'ne müdahale büyük tepki topladı

Dün Galatasaray'da Cumartesi Anneleri'nin 700. buluşması vardı. Ancak gösteriye polis müdahale etti. 37 kişi gözaltına alındı. Müdahaleye toplumun çeşitli kesimlerinden büyük tepki geldi.

SuperHaber yazarı İlhami Işık, müdahale nedeniyle Beyoğlu Kaymakamı'na seslenerek bu kararı neden aldığını sordu. Işık sosyal medyadan yayımladığı mesajında "Sn.Beyoğlu kaymakamı 700 haftadır barışçıl olarak devam eden cumartesi annelerinin oturma eylemine niçin müdahale izni verdiniz. Ne oldu da böyle bir karar aldınız Sevmeyebilirsiniz Karşı olduğunuz fakirlerde olabilir Ama barışçıl bir gösteri ve 700 haftadır var.saygılarımla" ifadelerini kullandı. 

Müdahaleye tepki gösteren isimlerden biri de Ufuk Uras oldu. Uras, "Cumartesi Annelerine saygısı olmayanın hayatta neye saygısı olur?" dedi. 

Evrensel Muhabiri Eylem Nazlıer ise bir video eşliğinde tepkinin sadece topluma yön veren isimler tarafından değil sade vatandaşlardan da geldiğini belirten bir mesaj paylaştı. 

Cumartesi Anneleri'ne müdahale büyük tepki topladı ile ilgili etiketler İlhami Işık Ufuk Uras cumartesi anneleri eylem nazlıer
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.