Cuma namazı saati ilahiyatçıyı marketten çıkardılar!

Sansasyonel mesajları ile sık sık gündeme gelen ve kamuoyunda "CHP'nin ilahiyatçısı" olarak bilinen Cemil Kılıç şimdi de "Cuma Namazı" polemiği ile gündemde... Kılıç bugün namaz vaktinde bir marketten çıkarıldığını belirterek, kepenk indiren esnafı Taliban'a benzetti... Ancak bir ilahiyatçının namaz vakti markette alışveriş yapıyor olmasına da itirazlar yükseldi.. Cemil Kılıç gelen tepkiler üzerine twitlerini sildi

CHP'ye yakın televizyon kanallarında sık sık boy gösteren ve sosyal medya hesabında dini konularda yaptığı sansasyonel çıkışlarla tanınan ilahiyatçı Cemil Kılıç yine tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu.

Daha önce "oruç tutmanın sadece zenginlere farz olduğunu" öne süren Cemil Kılıç, Kur'an'da içki içmenin "cezası olmadığını" da öne sürmüştü...

MARKETTE "CUMA NAMAZI" TARTIŞMASI...

Kılıç son olarak Cuma Namazı konusundaki bir paylaşımı ile adından söz ettirdi.

Cuma Namazı vakti Gaziosmanpaşa'da bir markette yaşadıklarını okurları ile paylaşan Kılıç, söz konusu marketin sahiplerini "Kraliçe Müslümanı" olmakla itham etti!

Sıra dışı ilahiyatçı yaşadıklarını şöyle anlattı;

"Şimdi cuma namazı nedeniyle marketten çıkarılıyoruz. Mağaza kapanacakmış. Bu ne saçma iş! Bir sonraki aşama namaza gitmediğimiz için sokakta joplanmak mı? Gerçekten Taliban'la ters bir yanımız yokmuş."

Cuma namazı saati ilahiyatçıyı marketten çıkardılar!

Marketin isminin İngilizce olmasına da tepki gösteren Kılıç şöyle devam etti;

"Adından anlamalıydım, bunlar kraliçenin Müslümanları... Kökleri Muaviye'ye dayanıyor. Muaviye'nin değil Muhammedi İslam'ın namazını kılıyoruz biz. Emevi mabetlerinde namaza durmuyorum. Yeryüzü mescittir. Muhammedi ve Kur'ani namazdayız biz."

Cuma namazı saati ilahiyatçıyı marketten çıkardılar! ile ilgili etiketler İlahiyatçı Cemil Kılıç cuma namazı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.