Cuma Mesajları Yazılı, Anlamlı | 21 Ocak En Anlamlı, Özel Cuma Mesajları

Cumanız Mübarek Olsun! Mübarek Cuma günü için kutlama mesajları müslümanların gündeminde. Bu özel günde birbirilerinin dualarında buluşmak isteyenler yazılı, anlamlı cuma mesajları araştırıyor. İşte 21 Ocak Özel Cuma Mesajları...

Cuma mesajları  her Cuma namazı öncesi araştırılan konulardan. Yazılı, anlamlı ve özel cuma mesajları eşe ve dosta, kocaya ve sevilenlere gönderilmek üzere ilgi görüyor. Rahmet günü olarak kutlanan Cuma günleri için yazılı, anlamlı cuma mesajlarını derledik.

CUMA MESAJLARI YAZILI, ANLAMLI...

Allah indinde günlerin seyyidi Cumadır. O, kurban ve Ramazan bayramı gününden de kıymetlidir.

Cuma namazını kılmayan kimsenin kalbi mühürlenir

Büyük günah işlenmediği müddetçe, beş vakit namaz ile Cuma namazı, öteki Cumaya kadar aralarda işlenen günahlara kefarettir.

Allah c.c, bugünden itibaren kıyamete kadar size Cumayı farz kıldı. Adil veya zalim bir imam, başkan zamanında küçümseyerek veya inkâr ederek Cumayı terk edenin iki yakası bir araya gelmesin! Böyle bir kimse tevbe etmezse, onun namazı, zekatı, haccı, orucu ve hiçbir ibadeti kabul olmaz.

Günlerin en kıymetlisi Cumadır. Cuma günü, bayram günlerinden ve aşure gününden daha kıymetlidir. Cuma, dünyada ve Cennette müminlerin bayramıdır.

Cuma, müminlerin bayramıdır. Bugün yapılan ibadetlere en az, iki kat sevap verilir. Bugün işlenen günahlar da, iki kat yazılır. Hadis-i şeriflerde buyuruluyor ki: (Sevaplar içinde Cuma günü ve gecesinde yapılandan daha kıymetlisi, günahlar içinde de, Cuma günü ve gecesinde işlenilenden daha kötüsü yoktur.

Cuma günü veya gecesi ölen mümin, şehid olur, kabir azabından kurtulur.

Cuma gecesi Yasin suresini okuyanın günahları affedilir.

RESİMLİ CUMA GÜNÜ KUTLAMA MESAJLARI

Rabbim Ne olur hiçbir annenin yüreğini, evladının acısıyla yakma! Çocukları, kirli dünyamızdan koru, sakla! Sağlık ve Huzurla HAYIRLI CUMALAR.

Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.’ Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı cumalar dilerim.

En güzel Cuma mesajları dualı | 21 Ocak yazılı, anlamlı, resimli Cuma sözleri ve mesajlar

Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. Sen de dua et ALLAH için. Cumanız mübarek olsun.

Allah’ım sen isyan ettirici fakirlikten, azdırıcı zenginlikten bizleri koru. Sen hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip eyle! "Hayırlı Cumalar" dilerim.

Ömrüne ömür katılsın, Gönlüne meltem saçılsın. Bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın…Derdine derman, gönlüne iman dolsun..! Hayırlı Cumalar.

Cuma Mesajları Yazılı, Anlamlı | 21 Ocak En Anlamlı, Özel Cuma Mesajları ile ilgili etiketler cuma cuma mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.