Cuma mesajları Whatsapp, SMS Cuma mesajları 15 Mayıs 2020! Hz. Muhammed'in cuma Günü sözleri!

Cuma mesajları Whatsapp, SMS 15 Mayıs 2020! En güzel ve anlamlı Cuma mesajları araştrılıyor. Ramazan ayının son 10 gününe girilirken cuma gününde bol bol ibadet eden vatandaşlar whatsapp, SMS ile sevdiklerine cuma mesajları göndermek için araştırmalara başladı. Peygamber efendimiz Hz. Muhammed'in cuma günü sözleri nelerdir merak ediliyor. Peki müslümanlar hangi cuma mesajlarını gönderiyor? En güzel ve öz cuma mesajları, dualı ve ayetli cuma günü sözleri haberimizde...

Cuma mesajları Whatsapp, SMS Cuma Mesajları 15 mayıs 2020! Hz. Muhammed'in Cuma günü sözleri yoğun olarak araştırılırken vatandaşlar bugün cuma mesajlarını whatsapp ve SMS yoluyla sevdiklerine gönderiyor. Ramazan ayının son 10 gününe girlirken bol bol ibadet eden, itikafa giren vatandaşlar, kısa ve öz dualı ayetli cuma mesajları ve cuma sözlerini araştırıyor. Peki müslümanlar hangi cuma mesajlarını gönderiyor? En güzel ve öz cuma mesajları, dualı ve ayetli cuma günü sözleri haberimizde...


CUMA MESAJLARI 15 MAYIS 2020

-Cuma diğer Cumaya kadar ve fazladan üç gün içinde işlenen günahlara kefaret olur. Çünkü iyi bir amel işleyene on kat sevap verilir.

-Günler bize dostların güzelliğiyle, geceler onların dualarıyla mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamızsa sizlerin sevgisi. Cumanız mübarek olsun…

-Cumanız mübarek olsun. Gününüz maddi ve manevi anlamda aydınlık, gönlünüz hoş olsun. Sizi kedere, üzüntüye sevk edecek ne kadar olumsuzluklar varsa sizden her daim uzak olsun. Allah sonumuzu hayretsin. Kurtuluşa erenlerden eylesin.

Cuma mesajları Whatsapp, SMS Cuma mesajları 15 Mayıs 2020! Hz. Muhammed'in cuma Günü sözleri!

-Allah’ın Selamı Rahmeti, Bereketi üzerimize olsun! Günümüz aydın Cumamız Mübarek Olsun! Hayırlı Cumalar.

-Allah'ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (s.a.v) şefaati üzerimize olsun. Hayırlı Cumalar.

Cuma mesajları Whatsapp, SMS Cuma mesajları 15 Mayıs 2020! Hz. Muhammed'in cuma Günü sözleri! - Resim : 2

-Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür. Âdem o gün yaratıldı, o gün cennete konuldu ve yine o gün cennetten çıkarıldı. (Müslim, Cum'a 17, 18) Cumanız mübarek olsun.

-Bilesiniz ki, kalpler ancak Allah’ı anmakla mutmain olur. (Ra’d Suresi, 28)Hayırlı Cumalar.

Cuma mesajları Whatsapp, SMS Cuma mesajları 15 Mayıs 2020! Hz. Muhammed'in cuma Günü sözleri! - Resim : 3

-Bütün güzeliklerin kilidini kendinde bulunduran “Rabbim" Hakkımızda en hayırlı kilitleri aç… Amin. Cumamız bayram tadında olsun inşallah…

-Rabbim! Gönlümün tesbihine umut boncukları dizdin tane tane. Her çekişte AFF diyorum ve sığınıyorum Rahmetine. Sen affedicisin affetmeyi seversin. Bizleri de Aff Eyle! Dua İle Hayırlı Cumalar…

Cuma mesajları Whatsapp, SMS Cuma mesajları 15 Mayıs 2020! Hz. Muhammed'in cuma Günü sözleri! - Resim : 4

-Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, sen imdat eyle, sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Cumanız Mübarek Olsun.

HZ. MUHAMMEDİ'İN CUMA SÖZLERİ

-Rabbim Seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennet te gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

-Hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini, nasip eyle ya Rabbim. Hayırlı cumalar dilerim.

Cuma mesajları Whatsapp, SMS Cuma mesajları 15 Mayıs 2020! Hz. Muhammed'in cuma Günü sözleri! - Resim : 5

CUMA MESAJLARI 15 MAYIS 2020

-İmkanların bittiği yerde iman vardır, derdin ne kadar büyük olursa olsun” derdinden büyük Allah vardır. Hayırlı Cumalar. – Yaşamın öyle olsun ki Rabbim, kulum senden razıyım desin… Duaların öyle olsun ki günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın… Yaradana sığın ki nefsin seni değil sen onu bitiresin. Hayırlı Cumalar.

Cuma mesajları Whatsapp, SMS Cuma mesajları 15 Mayıs 2020! Hz. Muhammed'in cuma Günü sözleri! - Resim : 6

HZ. MUHAMMEDİ'İN CUMA SÖZLERİ

Kıyamet o gün kopacaktır. Allah'a yakın hiç bir melek, hiçbir gök, hiçbir yer yoktur, hiçbir rüzgar, hiçbir dağ ve taş yoktur ki, Kıyametin kopmasına sahne olacağı için Cuma gününün heybetinden korkmasın. (Buhari, İ. Ahmed)

O günde öyle bir an vardır ki, günah veya akrabalarla ilişkiyi kesme konularında olmamak şartıyla kul Allahü teâlâdan bir şey isterse Allahü teâlâ mutlaka onu verir.

Sevaplar içinde Cuma günü ve gecesinde yapılandan daha kıymetlisi, günahlar içinde de, Cuma günü ve gecesinde işlenilenden daha kötüsü yoktur. (Ramuz)

Cuma mesajları Whatsapp, SMS Cuma mesajları 15 Mayıs 2020! Hz. Muhammed'in cuma Günü sözleri! - Resim : 7

Cuma günü günah işlemeden geçerse, diğer günler de selametle geçer. (İ.Gazali)

Cuma günü, kuşlar, vahşi hayvanlar birbirine, "Selam size, bugün Cumadır" derler. (Deylemi)

Cuma diğer Cumaya kadar ve fazladan üç gün içinde işlenen günahlara kefaret olur. Çünkü iyi bir amel işleyene on kat sevap verilir. (Taberani)

Dört gecenin gündüzü de gecesi gibi faziletlidir. Allahü teâlâ, o günlerde dua edenin isteğini geri çevirmez, onları mağfiret eder ve onlar bu günlerde bol ihsana nail olurlar. Bunlar: Kadir gecesi, Arefe gecesi, Berat gecesi, Cuma gecesi ve günleri. (Deylemi)

Cuma günü gusleden kimsenin günahları affolur. (Taberani)

RESİMLİ CUMA MESAJLARI

Cuma mesajları Whatsapp, SMS Cuma mesajları 15 Mayıs 2020! Hz. Muhammed'in cuma Günü sözleri! - Resim : 8

Cuma mesajları Whatsapp, SMS Cuma mesajları 15 Mayıs 2020! Hz. Muhammed'in cuma Günü sözleri! - Resim : 9

Cuma mesajları Whatsapp, SMS Cuma mesajları 15 Mayıs 2020! Hz. Muhammed'in cuma Günü sözleri! - Resim : 10

Cuma mesajları Whatsapp, SMS Cuma mesajları 15 Mayıs 2020! Hz. Muhammed'in cuma Günü sözleri! - Resim : 11

 

 

Cuma mesajları Whatsapp, SMS Cuma mesajları 15 Mayıs 2020! Hz. Muhammed'in cuma Günü sözleri! ile ilgili etiketler cuma Hz. Muhammed hadis dua cuma mesajları cuma sözleri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.