Cuma mesajları için kısa, uzun, resimli mesaj Yazılı, ayetli, yeni resimli cuma mesajları 2020 Hayırlı Cumalar

Cuma mesajları için kısa, uzun, resimli mesaj Yazılı, ayetli, yeni resimli cuma mesajları 2020 Hayırlı Cumalar Cuma mesajları yeni ve resimli seçenekler, sevdiklerine iyi temennilerde bulunmak isteyenlerin yer alacakcorona virüs nedeniyle camilerde cemaat ile namaz kılınamaması nedeniyle binlerce mümin yakınlarına bugüne özel en yeni, kısa, uzun veya resimli cuma mesajı seçeneklerini iletecek. İşteCuma mesajları için kısa, uzun, resimli mesaj Yazılı, ayetli, yeni resimli cuma mesajları...

Cuma mesajları için kısa, uzun, resimli mesaj Yazılı, ayetli, yeni resimli cuma mesajları 2020 Hayırlı Cumalar Bugün en özel cuma mesajlarını derledik. En güzel anlamlı cuma mesajları ile sevdiklerinizi mutlu etmek tek tık uzağınızda. İster anlamlı kısa cuma mesajları ister uzun cuma mesajlarını eşinize dostunuza yollayın. İslam aleminde çok özel bir yere sahip olan Cuma gününde sevdiklerinize ve akrabalarınıza gönderebileceğiniz en güzel Cuma mesajı seçeneklerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

CUMA MESAJLARI 2020

- Rabbim! Bizleri yüreği paslanmış, adını anmayı unutmuş insanlarla karşılaştırma! Hayatı anlamı ile yaşamak dileği ile. Mutlu Cumalar...

- "İnsanların güzelce hizmet ve sohbet etmesine en layık olan kimdir?” Hazreti Peygamber; “Annendir” buyurdu. “Sonra kimdir?” dedi. “Annendir” buyurdu. “Sonra kimdir?” dedi.”Annendir” buyurdu. “Sonra kimdir?” dedi. “Sonra babandır” buyurdu. Ebu Hureyre (r.a.) Buhari Rabbim bizleri Ana babalarının rızasını alan hayırlı evlatlardan eylesin.

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI 10 NİSAN

- "Allah'ın adıyla, Allah Resulune salat ve selam olsun. Allah'ım , Senden fazl-u (ihsanını) diliyorum. Allahım, beni rahmetinden uzaklaştırılmış şeytanın şerrinden koru." (Buhari, teheccüd: 25) Hayırlı Cumalar.

- Ey Nefsim Şeytana Yem Olmakmı Yoksa Cennette Gül Olmakmı Niyetin, Bırak Yakamı Secde Edeyim Sen Huzura Er, Ben İmanla Öleyim. Hayırlı Cumalar.

- Ya Rab... Hesap günü amel defterlerimizi sağ tarafımızdan ver... Solumuzdan ve arkamızdan verip bizi mahcup eyleme. Amin! Hayırlı cumalar.

- Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sende dua et ALLAH için. cumanız mübarek olsun.

- Allahım, aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Cumamız mübarek olsun, amin!

- Ömrümüzün hikayesini yazan en büyük ve en güzel yazıcı olan Rabbim, gönlünüzden geçen güzellikleri alnımıza kader diye yazsın. Amin, hayırlı cumalar dilerim.

- Cuma günleri, duanın kabul oIacağı bir an vardır. Cumanın gündüzü, gecesinden daha kıymetlidir. Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaIarı kabul etsin inşallah.

10 NİSAN CUMA MESAJLARI


Esirgeyen ve Bağışlayan Allah’ın adıyla “Her türlü hamd ve övgü, kuluna Kitab’ı indiren ve onda hiçbir yanlışlığa yer vermeyen Allah’a mahsustur.” (Kehf, 18/1) Dualarınızın kabul olması dileğiyle.

Ettiğiniz her dua derdinize deva, sağlığınıza şifa, gözünüze nur, gönlünüze huzur, Ailenize ve sevdiklerinize huzur getirsin. Hayırlı cumalar…

Cennet bahçelerinin gülleri yüzünüze, bülbüllerin nameleri dilinize, Allah'ın sevgisi gönlünüze ve bu güzel günün bereketi üzerinize olsun.

Her yerde olmak gibi bir duan varsa gönüllere gir. Çünkü sevenler sevdiklerini gönüllerde taşır. Hayırlı cumalar.

Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.

Bunlar, ALLAH'a ve Ahiret gününe inanırlar, iyiliği emreder, kötülükten menederler ve hayr'larda yarışırlar. İşte bunlar iyi kimselerdendir. (Al-i İmran Suresi 3/114) #HayırlıCumalar

“Günlerinizin en faziletlisi cuma günüdür. Bu sebeple o gün bana çokça salâtü selâm getiriniz; zira sizin salâtü selamlarınız bana sunulur.”

Cuma mesajları için kısa, uzun, resimli mesaj seçenekleri 10 Nisan En güzel cuma mesajları için en yeni seçenekler

Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez(Secde S. 17.Ayet) Rabbimin müjdeleri nasip olsun hepimize. Hayırlı cumalar.

CUMA MESAJLARI AYETLİ, RESİMLİ CUMA MESAJLARI 

Gözlerinizin sadece güzellikleri göreceği bir gün olsun. #hayırlıcumalar

Yerin, göğün, mülkün ve her türlü iyiliğin sahibi, Yüce Mevlam’ın ümidinizi kaybettiğinizde sizin için yazdığı kaderin, hayallerinizden daha güzel olduğunu hatırlatacağı, gönlünüzce bir gün olsun inşallah. Hayırlı cumalar.

Cuma mesajları için kısa, uzun, resimli mesaj seçenekleri 10 Nisan En güzel cuma mesajları için en yeni seçenekler

Gönlümüzden geçenler ömrümüze yazılsın. Herkese içindeki iyilik kadar iyi bir hayat dilerim.

“Ey iman edenler! Cuma namazına ezan ile çağırıldığınız zaman derhal Allah'ı zikretmeye (hutbe ve namaza) gidin, alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz, bu sizin için çok hayırlıdır. Cum'a Suresi 9. Ayet. Hayırlı cumalar”

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI RESİMLİ 2020

En güzel anlamlı cuma mesajları kısa ve öz 2020! Dualı, ayetli Cuma mesajları burada... Hayırlı Cumalar

En güzel anlamlı cuma mesajları kısa ve öz 2020! Dualı, ayetli Cuma mesajları burada... Hayırlı Cumalar

En güzel anlamlı cuma mesajları kısa ve öz 2020! Dualı, ayetli Cuma mesajları burada... Hayırlı Cumalar

En güzel anlamlı cuma mesajları kısa ve öz 2020! Dualı, ayetli Cuma mesajları burada... Hayırlı Cumalar

 

 

 

Cuma mesajları için kısa, uzun, resimli mesaj Yazılı, ayetli, yeni resimli cuma mesajları 2020 Hayırlı Cumalar ile ilgili etiketler cuma cuma mesajları resimli cuma mesajları ayetli cuma mesajları en güzel cuma mesajları cuma mesajları hadis hadisli cuma mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.