Çukur'un yıldız oyuncusu birliğine teslim oldu!

Reyting rekortmeni olan dizi Çukur'da Yamaç karakterini canlandıran oyuncu Aras Bulut İynemli, bedelli askerlikten yararlanan ünlü isimler arasında yer alıyor. İyemli, dün Kütahya'daki birliğine teslim oldu.

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur'da canlandırdığı Yamaç karakteriyle yıldızı daha da parlayan Aras Bulut İynemli de bedelli askerlikten yararlanan ünlüler arasına dahil oldu. İynemli, dizinin sezon finali yapmasıyla biraz ara verdikten sonra vatani görevini yapmak için kolları sıvadı.

BİRLİĞİNE TESLİM OLDU

Başarılı oyuncu, bedelli askerlik esaslarına göre 1 Temmuz'da Kütahya'daki birliğine teslim oldu. Genç oyuncunun sakalsız hali ise şaşırttı.

Çukur'un yıldız oyuncusu birliğine teslim oldu!

BEDELLİDEN YARARLANAN OYUNCULAR
Sen Anlat Karadeniz dizisinde rol alan Ulaş Tuna Astepe, Hercai dizisindeki Akın Akınözü ve Çarpışma'daki Alperen Duymaz da daha önce bedelli askerlikten yararlanarak askere gitmişlerdi. Dün itibariyle Aras Bulut İynemli de bedelli askerlik görevini yerine getirmek için birliğine teslim oldu.

Çukur'un yıldız oyuncusu birliğine teslim oldu! - Resim : 2

Çukur'un yıldız oyuncusu birliğine teslim oldu! - Resim : 3

 

 

Çukur'un yıldız oyuncusu birliğine teslim oldu! ile ilgili etiketler Çukur Aras Bulut İynemli Hercai Akın Akınözü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.