Çukur'un yeni oyuncusu Alperen Duymaz kimdir?

Çukur dizisinin yeni oyuncusu Alperen Duymaz vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Ekranların reyting rekortmeni dizisi Çukur'a yeni bir isim katılıyor. "Komiser Emrah" karakterini canlandıracak yakışıklı oyuncu merak ediliyor. Her pazartesi akşamı ekranlara gelen diziye Alperen Duymaz dahil oluyor. Ay Yapım imzalı ‘Çukur’un yeni bölümü, 19 Şubat Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek. Peki, Alperen Duymaz kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? Hangi karakteri oynayacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Çukur dizisinin yeni oyuncusu Alperen Duymaz kimdir? Çukur dizisine katılacak yeni oyuncu hayranlarını heyecanlandırdı. Her pazartesi ekranlara gelen Çukur'da yeni karakterin ismi ise "Komiser Emrah" olacak. Ay yapım imzalı dizi ile ilgili her yeni gelişme aranmakta. Vatandaşlarımızın merak ettiği sorunların cevabını derlemeye çalıştık. Peki, Alperen Duymaz kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? Hangi karakteri oynayacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Alperen_Duymaz_kimdir_KaA_yaAAnda_Hangi_dizilerde_oynadA_Hangi_karakteri_oynayacak_iAerik

DİZİYE ALPEREN DUYMAZ KATILDI

Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi ‘Çukur’un kadrosuna, genç neslin başarılı oyuncularından Alperen Duymaz dahil oluyor. 'Komiser Emrah' rolüyle 19 Şubat’ta yayınlanacak bölümde ekran başındakilerle buluşacak olan Duymaz, daha önce canlandırdığı karakterlerden bambaşka bir rolle izleyicileri şaşırtacak.

HERKESİN HAYATINI ETKİLEYECEK

'Vartolu’nun içinde olduğu otomobilin alevler içinde kalması ekran başındakileri şoke ederken, Alperen Duymaz’ın canlandırdığı 'Emrah'ın mahalleye gelişi başta Koçovalılar olmak üzere Çukur’daki herkesin hayatını etkileyecek.

Ay Yapım imzalı ‘Çukur’un yeni bölümü, 19 Şubat Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.

Alperen_Duymaz_kimdir_KaA_yaAAnda_Hangi_dizilerde_oynadA_Hangi_karakteri_oynayacakdsfasf

ALPEREN DUYMAZ KİMDİR?

1992 yılında Ankara'da doğan Alperen Duymaz, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile Kariyerine adım attı. Daha Sonra Acı Aşk dizisi ile kariyerinde önemli bir çıkış yakaladı.

Alperen Duymaz en son Bodrum Masalı dizisinde Ateş karakteriyle ekranlarda yer aldı.

Alperen_Duymaz_kimdir_KaA_yaAAnda_Hangi_dizilerde_oynadA_Hangi_karakteri_oynayacaksafssafd

ÇUKUR KARAKTERLERİ OYUNCULARI

ARAS BULUT İYNEMLİ

Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Yeşim adında ablası ve Orcun adında abisi vardır. Abisi tiyatrocu, ablası da ses sanatçısıdır. Babasının adı Cengiz, annesinin adı Sevtap’dır. Beşiktaş Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi’nde uçak mühendisliği okumaktayken oyunculuk yapmaya başladığından okulunu dondurdu. Patos reklamında da oynayan İynemli, başka bir reklam filminde İtalyan futbolcuyu canlandırırken yönetmen Zeynep Günay’ın dikkatini çekmiş, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin deneme çekimlerine çağrılmış ve deneme çekimlerinde başarılı olmuştur. Aras Bulut İynemli, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete Akarsu karakterini canlandırdı. Bu dizide senaryo gereği ilerleyen bölümlerde müzisyen olmuş ve İyi Düşün Taşın şarkısını coverlamış ve yeni şarkılar bestelemiştir. 2012 yılında çekimleri tamamlanan, 2013 Mart ayında Türkiye gösterime giren Mahmut ile Meryem filminin başrolüdür. Ancak filmde Aras Bulut İynemli’nin oyunculuğu birçok eleştirmen tarafından beğenilmemiştir. 2013 yılında Çağan Irmak tarafından keşfedilmiş ve Deniz Celiloğlu ile LGBT temalı “Tamam mıyız?” adlı filmde başrol oynamıştır. Eleştirmenler tarafından canlandırdığı engelli İhsan karakteri ve oyunculuğu beğenilmiştir.

2013-2014 yılları arasında “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Şehzade Bayezid olarak rol almıştır. Günümüzde Maral: En Güzel Hikayem adlı dizide Hazal Kaya ile birlikte başrolü paylaşmaktadır. Bu dizide Sarp karakterini canlandırmaktadır.

Alperen_Duymaz_kimdir_KaA_yaAAnda_Hangi_dizilerde_oynadA_Hangi_karakteri_oynayacakdsfa

DİLAN ÇİÇEK DENİZ

Dilan Çiçek Deniz, 28 Şubat 1995 tarihinde Sivas’ta doğdu. 22 yaşındaki oyuncu, Lise eğitimi esnasında 3 yıl boyunca tiyatro eğitimi aldı ve 17 yaşındayken katıldığı Liselerarası Tiyatro Yarışması’nda oyunculuk ödülü aldı.

Ege Üniversitesi Turizm Rehberliği’ni kazandı ve burada okurken asıl istediği bölüm olan Karşılaştırmalı Edebiyat için sınava yeniden girdi ve bölümü kazanarak geçiş yaptı.

Alperen_Duymaz_kimdir_KaA_yaAAnda_Hangi_dizilerde_oynadA_Hangi_karakteri_oynayacaksfsf

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL

Erkan Kolçak Köstendil, 16 Ocak 1983 tarihinde Bursa’da doğmuştur. İlkokulu ve ortaokulu Bursa’da okudu. Bursa Atatürk Lisesi’nden mezun olduktan sonraİstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde okudu ve bitirdi.Tiyatroya Tuncay ÖzinelTiyatrosu’nda başladı. Çeşitli tiyatro oyunlarında, film ve dizilerde rol aldı. Orta metraj film olan “Torbacının Esrarı” adlı filmin senaryosunu yazdığı gibi çekimlerini de kendisi Amsterdam ve İstanbul’da tamamladı. Yazdığı, yönettiği ve oynadığı “Karşı Cinsle Tanışma Sanatı” adlı tiyatro oyunu Isparta “sanal cafe”de sahnelenmiştir.2014 yılında “Ulan İstanbul” dizisinde Karlos karakterini canlandırmaktadır. Erkan Kolçak Köstendil, 2014 yılında, başrollerinde Uğur Polat, Şebnem Bozoklu,Sevtap Özaltun, Kaan Yıldırım’ın oynadığı “Ulan İstanbul” adlı dizide oynamaktadır.

ÖDÜLLERİ

Galatasaray Üniversitesi Sinepark Kısa Film Yarışması – En iyi senaryo -En iyi görüntü – kısa film “Vakit”
Kral Midas Kısa Film Yarışması ‘En İyi Film-En İyi Yönetmen’ – kısa film “Vakit”
Tiyatro Tiyatro dergisi tarafından “Yılın Erkek Oyuncusu” ödülü – AuT (Oyun)
17. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri, Seçici Kurul Genç Oyuncu Özel Ödülü – (Aut – Sıfırnoktaiki)
47. Antalya Altın Portakal Film Festivali Özel Gösterim iyi senaryo-en iyi görüntü-en iyi yönetmen-en iyi film ödülü – kısa film “Vakit”

TİYATRO

AuT (Oyun) – İkincikat tiyatrosu
Karşı Cinsle Tanışma Sanatı – Isparta “sanal cafe”

FİLMLERİ

2008 – Güz Sancısı
2009 – M.A.T (Dizi)
2009 – Mukadderat
Tarot
Inside The Door
Vakit
Torbacının Esrarı
Sakarya Fırat
2012 – Babalar ve Evlatları (Dizi)
2013 – Merhamet (Dizi)
2014 – İtirazım Var
2014 – Ulan İstanbul

ÖNER ERKAN

Genç oyuncu Öner Erkan 4 ocak 1980 tarihinde İzmirde doğmuştur. 15li yaşlardayken aldığı ilk eğitim olan tiyatro eğitimini almıştır. Ardından ise 9 eylül üniversitesi tiyatro bölümünü 2002 yılında bitirmiştir. Oyunculuk üzerine Bahçeşehir üniversitesinde yüksek lisans yapmıştır. Genç oyuncu Öner Erkan‘ın ilk oyunculuk deneyimi Trt'de sunduğu bir çocuk programı olmuştur. 2002-2004 yıllarında İstanbul şehir tiyatrosunda dansçı olarak çalışmıştır.

2004 senesinde oyunculuk maksadıyla Oyun Atölyesine girmiştir. Ardından ise Bornova Bornova isimli filmindeki başarılı oyunculuğuyla Altın Portakal en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanmıştır. Başarılı ve genç oyuncu Avrupa yakasında Fatoşun genç sevgilisini ardından İki aile dizisinde ise Ferit karakterini canlandırmıştır. Oynadığı filmler ise Organize işler,yedi kocalı hürmüz,son osmanlı yandım ali,kağıt,hırsız var gibi filmlerdir. Yalan dünya dizisinde canlandırdığı Bora karakteri ile de büyük kitlelerce tanınmıştır.

OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

2002 yılında Kuzenlerim Murat
2003 yılında Gelin
2004 yılında Hırsız Var filminde
2005 yılında Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? filminde
2006 yılında Son Osmanlı Yandım Alifilminde
2007 yılında Made in Europe filminde
2008 yılında Kağıt filminde
2009 yılında Kahve Bahane Yılmaz
2009 yılında Bornova Bornova filminde
2010 yılında 7 Kocalı Hürmüz filminde
2010 yılında Deli Saraylı Ayyar
2011 yılında Üsküdar'a Giderken Erdem
2012 yılında Yalan Dünya Bora
2014 yılında İtirazım Var Gökhan
2015 yılında Mutlu Ol Yeter

Çukur'un yeni oyuncusu Alperen Duymaz kimdir? ile ilgili etiketler Alperen Duymaz kimdir kaç yaşında hangi dizilerde oynadı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.