Çukur'un Vartolu Sadettin'i Erkan Kolçak Köstendil imaj değiştirip bambaşka biri oldu

Ulan İstanbul’un ardından Çukur dizisinde canlandırdığı Vartolu Sadettin karakteriyle büyük ilgi gören 38 yaşındaki oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, yeni projeler için hazırlık yapıyor... Ünlü oyuncu yeni imajıyla görenleri şaşırtmayı başardı.

Sakal ve bıyıklarını keserek yeni bir imaj yaratan ve saçlarına da yeni bir tarz getiren Erkan Kolçak Köstendil son zamanlarda 12 Numaralı Adam adlı oyunuyla sahnelerde yer almaya devam ediyor. Son dönemde sesinde kısılma problemi yaşayan oyuncu tek kişilik gösterisi ile yeni sezon öncesinde sessizliğini koruyor.

Çukur'un Vartolu Sadettin'i Erkan Kolçak Köstendil imaj değiştirip bambaşka biri oldu


''EŞİMLE İKİ DİZİ BATIRDIK''

Hayranları şimdiden Köstendil’den yeni bir dizi projesi beklerken ünlü oyuncu eşi Cansu Tosun ile Eser Yenenler’in DJ performansını izledi. Yanlarında Kubilay Aka’nın da bulunduğu ünlü çift neşeli tavırlarıyla ilgi odağı olmayı başardı. Eşi ile yeniden bir projede yer alma konusunda kısa bir açıklama yapan oyuncu, “Biz iki dizi batırdık Cansu ile… Ama sıradaki belki sinema filmi olabilir” dedi.

Ünlü çift 2016 ve 2017 yıllarında iki farklı dizide yer almışlardı. 2016 yılında Familya adlı dizide ilk kez birlikte rol alan Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun, 10 bölüm süren dizinin erken final yapması ile büyük bir şansızlık yaşamıştı. 2017 yılında ikili bu sefer de Bir Deli Sevda isimli dizide buluşmuş ancak o da sadece 4 bölüm kadar sürmüştü.

 

Çukur'un Vartolu Sadettin'i Erkan Kolçak Köstendil imaj değiştirip bambaşka biri oldu ile ilgili etiketler Cansu Tosun Erkan Kolçak Köstendil imaj
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.