Çukur'un senaristi, Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer! Başka söze gerek yok! Baba dizisi geliyor!

Show TV'nin yeni dizisi Baba yakında yayın hayatına başlayacak. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrollerinde olduğu Baba dizisi konusu ile de son yılların en sıkı dizilerinden olmaya aday. Peki Baba dizisi konusu nedir? İşte Baba dizisinin oyuncuları....

Baba dizisi konusu nedir?

Haluk Bilginer, Özge Öcarar ve Tolga Sarıtaş'ın başrolde olduğu Baba dizisinin konusu Anadalu'da bir baba-oğulun tekrar ayağa kalkma çabalarını konu alıyor.

Baba dizisinin başrollerinde usta oyuncu Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş yer alıyor. Bir Anadolu Hikayesi olarak yayına girecek Baba'nın yapımcılığı Ay Yapım üstlendi.

Çukur'un senaristi Gökhan Horzum'un senaryosunu yazdığı Baba dizisinin oyuncuları arasında Emmy ödüllü usta sanatçı Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş ve Damla İkizoğlu yer alıyor. Emir Saruhanlı karakterini oynayacak Tolga Sarıtaş ile Haluk Bilginer baba oğulu oynayacak.

Bir Gece Ansızın ismiyle çıkan ancak sonra ismi değiştirilen Baba dizisinin yönetmenliğini Çağrı Bayrak yapıyor. Kalabalık bir kadrosu olan dizide ayrıca Zeynep Tuğçe Bayat, Beril Pozam, Taner Rumeli ve Özge Özacar’ın da adı geçiyor.

Baba dizisinin yayın günü ile ilgili henüz bir açıklama yapılmazken

BABA DİZİSİ KONUSU

Baba dizisinin konusu ile ilgili henüz net bir bilgi bulunmazken Bir Anadolu Hikayesi olarak ekrana çıkıyor. Anadolu'da geçmesi muhtemel bu hikayede baba ile oğulun mmalvolmuş hayatlarını tekrar ayağa kaldıma çabalarını konu alıyor.

 TOLGA SARITAŞ KİMDİR?

Söz dizisiyle tanınan ve ardından oynadığı Arıza dizisinde gösterdiği performansla adından söz ettiren Tolga Sarıtaş 1991 doğumlu 30n yaşındadır. Tolga Sarıtaş Sivaslıdır. Halil Akkanat Lisesi'nden mezun oldu.

 

Çukur'un senaristi, Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer! Başka söze gerek yok! Baba dizisi geliyor! ile ilgili etiketler Show TV Haluk Bilginer Tolga Sarıtaş baba dizisi baba dizisi konusu baba dizisi oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.