Çukur'un Mahsunu Sadakatsiz'e Geliyor: Asya Sonunda Nefret Duyduğu Volkan'dan Kurtuluyor...

Yeni sezona bomba gibi hazırlanan Sadakatsiz dizisi için olay bir iddia ortaya atıldı. Yeniden izleyenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Sadakatsiz’e Çukur dizisinde Mahsun karakterini canlandıran yakışıklı oyuncunun kadroya dahil edileceği söylentileri çıktı.

İlk sezonuyla bomba etkisi yaratan Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz’de yeni sezonda yeniden deprem etkisi yaratacak yeni sahnelerin gün yüzüne çıkması hedefleniyor. İlk 31 bölümlük yeni sezonun ardından yeni karakterlerin diziye gireceği iddiaları şimdiden kulislerde dolanmaya başladı.

Başrollerinde Cansu Dere ile birlikte Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz dizisinin orjinali olan Doctor Foster’dan daha iyi bir yapım olduğu bir kez daha gündeme gelirken yeni sezonun yeni bölümlerinin Eylül ayının başlarında ekranlarda olması bekleniyor.

Çukur'un Mahsunu Sadakatsiz'e Geliyor: Asya Sonunda Nefret Duyduğu Volkan'dan Kurtuluyor...

Daha öncesinde pek çok dizi için ismi gündeme gelen Berkay Ateş’in yeni sezonda adı bu sefer Sadakatsiz dizisi için geçmeye başladı. Çukur dizisinde canlandırdığı Mahsun karakteriyle oldukça sevilen yakışıklı oyuncunun daha sonrasında Alev Alev dizisinde boy göstermesi hayranlarını sevindirmiş ancak yapım oldukça kısa sürerek final yapmak durumunda kalmıştı.

Sadakatsiz dizisinin yeni sezonunda Derin karakterini canlandıran Melis Sezen’in sevgilisi rolü için kendisine teklif gittiği iddia edilen Ateş’in bu teklifi kabul edip etmeyeceği ise henüz netleşmedi.

Çukur'un Mahsunu Sadakatsiz'e Geliyor: Asya Sonunda Nefret Duyduğu Volkan'dan Kurtuluyor... - Resim : 2

Medyapım tarafından hazırlanan ve senaryosu sır gibi saklanan Sadakatsiz dizisi yeni sezonunun yine bomba etkisi yaratması beklenmekte.

 

Çukur'un Mahsunu Sadakatsiz'e Geliyor: Asya Sonunda Nefret Duyduğu Volkan'dan Kurtuluyor... ile ilgili etiketler Berkay Ateş Çukur Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.